Potetsalat med epler

Potetsalat med epler

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 20 min
Frisk og god potetsalat med epler og en herlig dressing av crème fraîche og blåmuggost.

Ingredienser

Antall porsjoner

10 stk kokte poteter
2 stk røde epler
3 stilker stangselleri
1 stk vårløk
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 % à 300 g
50 g Selbu Blå
1 ts flytende honning
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok potet med skallet på. Avkjøl og del i biter.
    2. Del epler og stangselleri i biter, og kutt vårløk i ringer.
    3. Rør sammen crème fraîche, blåmuggost og honning til en dressing, og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potet, selleri og epler.
    4. La salaten trekke minst 1 time før servering.
Tips!

I dressing til potetsalat kan du varie bruke både Kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche og rømme. Bestem selv hvor syrnet smak eller hvor mager du vil ha dressingen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Nielsen

    4 år siden
    Har prøvd salaten både til grillet kjøtt og fisk, den passer bestandig like godt og er frisk og ser delikat ut, med flotte farger.

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Wenche, Ja denne potetsalaten er allsidig, frisk og god. Takk for at du eller dine erfaringer med oss :)

      Kommenter  (0)


  • Anne Mjaaland

    7 år siden
    Dette ble en veldig god potetsalat.Da de ikke hadde Normannaost ibutikken ,tok jeg Jarlsbergost.Tok et eple ekstra.Hadde store poteter og tok en Creme Fraiche eksra Hilsen Anne

    Kommenter  (0)

    • Nina Bull,

      7 år siden
      Så bra! Og takk for tips!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat