Skip to main content

Potetsalat med epler

Enkel
20min

Frisk og god potetsalat med epler og en herlig dressing av crème fraîche og blåmuggost.

4.2
(24)
Next ImagePotetsalat med epler

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

10 stk
kokte potet
2 stk
røde eple
3 stilk
stangselleri
1 stk
vårløk
1 ts
flytende honning
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok potet med skallet på. Avkjøl og del i biter.

  2. Del epler og stangselleri i biter, og kutt vårløk i ringer.

  3. Rør sammen crème fraîche, blåmuggost og honning til en dressing, og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potet, selleri og epler.

  4. La salaten trekke minst 1 time før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I dressing til potetsalat kan du varie bruke både Kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche og rømme. Bestem selv hvor syrnet smak eller hvor mager du vil ha dressingen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter