placeholder image
4

Potetsalat med epler

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Frisk og god potetsalat med epler og en herlig dressing av crème fraîche og blåmuggost.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

10 stkkokte poteter
2 stkrøde epler
3 stilkerstangselleri
1 stkvårløk
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 % à 300 g
50 gSelbu Blå
1 tsflytende honning
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok potet med skallet på. Avkjøl og del i biter.
    2. Del epler og stangselleri i biter, og kutt vårløk i ringer.
    3. Rør sammen crème fraîche, blåmuggost og honning til en dressing, og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potet, selleri og epler.
    4. La salaten trekke minst 1 time før servering.

Tips:

I dressing til potetsalat kan du varie bruke både Kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche og rømme. Bestem selv hvor syrnet smak eller hvor mager du vil ha dressingen.

Kommentarer