Potetsalat med epler
Enkel•20 min min
Frisk og god potetsalat med epler og en herlig dressing av crème fraîche og blåmuggost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
10 stkkokte poteter
-
2 stkrøde epler
-
3 stilkerstangselleri
-
1 stkvårløk
-
1 begerTINE® Lett Crème Fraîche 17 % à 300 g
-
50 g
-
1 tsflytende honning
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Kok potet med skallet på. Avkjøl og del i biter.
-
2
Del epler og stangselleri i biter, og kutt vårløk i ringer.
-
3
Rør sammen crème fraîche, blåmuggost og honning til en dressing, og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potet, selleri og epler.
-
4
La salaten trekke minst 1 time før servering.