Fylte bakte poteter
Når du har lyst på en liten snack eller du vil ha noe enkelt til middag... bakte poteter fylt med hardkokt egg, spinat og kesam smaker deilig. Server gjerne med en salat til, eller bare som de er!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Eggefyll
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 200 °C.
- 2
Vask potetene, stikk noen hull i potetskallet med spiss kniv eller gaffel. Bak potetene midt i ovnen, 45 – 60 minutter, alt etter størrelsen.
- 3
Hardkok eggene, ca 10 min. Skrell eggene og mos dem med en gaffel. Bland egg, spinat, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper.
- 4
Lag et stort kryss i potetene og ha i fyllet. Anrett pent på en tallerken og server.
Tips
Valgmulighetene for fyll i bakte poteter er nesten uendelig. Bacon og ost er jo velkjent, kryddersmør smaker også veldig godt. Pynt gjerne med friske urter.