tablecloth-basil
Fylte bakte poteter
(13)

Fylte bakte poteter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når du har lyst på en liten snack eller du vil ha noe enkelt til middag... bakte poteter fylt med hardkokt egg, spinat og kesam smaker deilig. Server gjerne med en salat til, eller bare som de er!

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkstore bakepoteter

Eggefyll

2 stkhardkokte egg
Littspinat
1 stkliten purre
1 stkhvitløksfedd
½ begerKesam® Original
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. Vask potetene, stikk noen hull i potetskallet med spiss kniv eller gaffel. Bak potetene midt i ovnen, 45 – 60 minutter, alt etter størrelsen.
    3. Hardkok eggene, ca 10 min. Skrell eggene og mos dem med en gaffel. Bland egg, spinat, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper.
    4. Lag et stort kryss i potetene og ha i fyllet. Anrett pent på en tallerken og server.
blue heart
Tips!

Valgmulighetene for fyll i bakte poteter er nesten uendelig. Bacon og ost er jo velkjent, kryddersmør smaker også veldig godt. Pynt gjerne med friske urter.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff