Fylte bakte poteter

Fylte bakte poteter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 65 min
Når du har lyst på en liten snack eller du vil ha noe enkelt til middag... bakte poteter fylt med hardkokt egg, spinat og kesam smaker deilig. Server gjerne med en salat til, eller bare som de er!

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk store bakepoteter

Eggefyll

2 stk hardkokte egg
100 g spinat
1 stk liten purre
1 stk hvitløksfedd
½ beger Kesam® Original

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. Vask potetene, stikk noen hull i potetskallet med spiss kniv eller gaffel. Bak potetene midt i ovnen, 45 – 60 minutter, alt etter størrelsen.
    3. Hardkok eggene, ca 10 min. Skrell eggene og mos dem med en gaffel. Bland egg, spinat, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper.
    4. Lag et stort kryss i potetene og ha i fyllet. Anrett pent på en tallerken og server.
Tips!

Valgmulighetene for fyll i bakte poteter er nesten uendelig. Bacon og ost er jo velkjent, kryddersmør smaker også veldig godt. Pynt gjerne med friske urter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat