Skip to main content

Fylte bakte poteter

Enkel
1t 5min

Når du har lyst på en liten snack eller du vil ha noe enkelt til middag... bakte poteter fylt med hardkokt egg, spinat og kesam smaker deilig. Server gjerne med en salat til, eller bare som de er!

4.1
(16)
Next ImageFylte bakte poteter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
store bakepotet

Eggefyll

2 stk
hardkokte egg
100 g
spinat
1 stk
liten purre
1 stk
hvitløksfedd

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.

  2. Vask potetene, stikk noen hull i potetskallet med spiss kniv eller gaffel. Bak potetene midt i ovnen, 45 – 60 minutter, alt etter størrelsen.

  3. Hardkok eggene, ca 10 min. Skrell eggene og mos dem med en gaffel. Bland egg, spinat, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper.

  4. Lag et stort kryss i potetene og ha i fyllet. Anrett pent på en tallerken og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Valgmulighetene for fyll i bakte poteter er nesten uendelig. Bacon og ost er jo velkjent, kryddersmør smaker også veldig godt. Pynt gjerne med friske urter.

Hev smaken med våre produkter