Chorizosalat med nektarin

Chorizosalat med nektarin

0
29
Enkel15 min
Cottage cheese er ypperlig å bruke i salater, slik som vi gjør i denne smaksrike salaten med sterk chorizopølse og søte nektariner i skjønn forening.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    nektariner eller fersken
  • 400 g
    kikerter (1 boks)
  • 100 g
    salatblader , gjerne av ulike typer
  • 3 dl
  • 300 g
    chorizo eller annen smaksrik pølse

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær nektarin (eller fersken) i tynne båter.

  2. 2

    Skyll kikerter i kaldt vann. Bland nektarin (eller fersken) og kikerter med salat, som du har vasket og latt renne av.

  3. 3

    Legg på klatter med cottage cheese.

  4. 4

    Stek eller grill chorizopølser. Skjær de i biter og server dem oppå salaten.

Tips

Du kan godt bytte ut chorizo med andre pølsetyper eller sprøsteke spekeskinke og strø over salaten.

Del denne oppskriften: