Chorizosalat med nektarin

Chorizosalat med nektarin

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Cottage cheese er ypperlig å bruke i salater, slik som vi gjør i denne smaksrike salaten med sterk chorizopølse og søte nektariner i skjønn forening.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk nektariner eller fersken
400 g kikerter (1 boks)
100 g salatblader , gjerne av ulike typer
3 dl TINE Mager Cottage Cheese
300 g chorizo eller annen smaksrik pølse

Slik gjør du det

    1. Skjær nektarin (eller fersken) i tynne båter.
    2. Skyll kikerter i kaldt vann. Bland nektarin (eller fersken) og kikerter med salat, som du har vasket og latt renne av.
    3. Legg på klatter med cottage cheese.
    4. Stek eller grill chorizopølser. Skjær de i biter og server dem oppå salaten.
Tips!

Du kan godt bytte ut chorizo med andre pølsetyper eller sprøsteke spekeskinke og strø over salaten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat