Lun laksesalat med spinat og couscous
Oppskrift på lun salat med laks, spinat, couscous, rødløk og egg er enkelt og smaker utrolig godt. Salaten passer perfekt til lunsj eller middag.

Ingredienser
Salat
Slik gjør du
- 1Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i ca. 12 min. 
- 2Hardkok egg, ta av skallet og del i båter. Skjær laks i skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avocado og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje. 
- 3Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte coscousen. Vend laks, løk, avocado og spinat i couscousen, legg blandingen på et stort fat. Legg på eggebåtene. 
Dressing
- 4Rør sammen Kesam, litt salt og sennep. Server dressingen drapert over eller ved siden av. 





