Lun sommersalat med laks, spinat og couscous

Lun laksesalat med spinat og couscous

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på lun salat med laks, spinat, couscous, rødløk og egg er enkelt og smaker utrolig godt. Salaten passer perfekt til lunsj eller middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Salat

4 dl vann
1 stk hønsebuljongterning
2 dl couscous
2 stk egg
200 g røkelaks
1 stk liten rødløk
2 stk avokado
2 ss TINE Meierismør
2 ss balsamicoeddik
1 ts salt
100 g fersk babyspinat

Dressing

300 g Kesam® Original
½ ts salt
2 ts fransk sennep

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i ca. 12 min.
    2. Hardkok egg, ta av skallet og del i båter. Skjær laks i skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avocado og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje.
    3. Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte coscousen. Vend laks, løk, avocado og spinat i couscousen, legg blandingen på et stort fat. Legg på eggebåtene.
  1. Dressing

    1. Rør sammen Kesam, litt salt og sennep. Server dressingen drapert over eller ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Berit Aarvold

    3 år siden
    Velsmakende og lett å lage- veldig fornøyd

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Berit, Så hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat