Skip to main content

Lun laksesalat med spinat og couscous

Enkel
20min

Oppskrift på lun salat med laks, spinat, couscous, rødløk og egg er enkelt og smaker utrolig godt. Salaten passer perfekt til lunsj eller middag.

4.2
(18)
Next ImageLun laksesalat med spinat og couscous

Ingredienser

Antall porsjoner

Salat

4 dl
vann
1 stk
hønsebuljongterning
2 dl
couscous
2 stk
egg
200 g
røkelaks
1 stk
liten rødløk
2 stk
avokado
2 ss
balsamicoeddik
1 ts
salt
100 g
fersk babyspinat

Dressing

0.5 ts
salt
2 ts
fransk sennep

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i ca. 12 min.

  2. Hardkok egg, ta av skallet og del i båter. Skjær laks i skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avocado og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje.

  3. Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte coscousen. Vend laks, løk, avocado og spinat i couscousen, legg blandingen på et stort fat. Legg på eggebåtene.

Dressing

  1. Rør sammen Kesam, litt salt og sennep. Server dressingen drapert over eller ved siden av.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter