Lun sommersalat med laks, spinat og couscous

Lun laksesalat med spinat og couscous

2
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på lun salat med laks, spinat, couscous, rødløk og egg er enkelt og smaker utrolig godt. Salaten passer perfekt til lunsj eller middag.

Ingredienser

Salat

4 dl vann
1 stk hønsebuljongterning
2 dl couscous
2 stk egg
200 g røkelaks
1 stk liten rødløk
2 stk avokado
2 ss TINE Meierismør
2 ss balsamicoeddik
1 ts salt
100 g fersk babyspinat

Dressing

300 g Kesam® Original
½ ts salt
2 ts fransk sennep

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i ca. 12 min.
    2. Hardkok egg, ta av skallet og del i båter. Skjær laks i skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avocado og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje.
    3. Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte coscousen. Vend laks, løk, avocado og spinat i couscousen, legg blandingen på et stort fat. Legg på eggebåtene.
  1. Dressing

    1. Rør sammen Kesam, litt salt og sennep. Server dressingen drapert over eller ved siden av.

Kommentarer

  • Berit Aarvold

    4 år siden
    Velsmakende og lett å lage- veldig fornøyd

     (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei Berit, Så hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat