Couscoussalat med kylling

Couscoussalat med kylling

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Mild couscous med kylling, melon og en saus smakt til med ingefær og rosmarin er en salat som er lett å lage og lett å spise!

Ingredienser

Antall porsjoner

Couscoussalat

3 dl couscous
3 dl hønsebuljong
2 ss TINE Meierismør
½ stk grillet kylling (eller 2 stekte kyllingbryst)
500 g meloner , f.eks. vannmelon
½ stk agurk
1 ts malt koriander

Dressing

3 dl TINE Lettrømme 18 % (1 beger)
1 ss revet, fersk ingefær
1 ss rosmarin , hakket
¼ ts salt
¼ ts sukker

Slik gjør du det

    1. Start med å lage dressingen. Bland rømme, ingefær, rosmarin, salt og sukker og smak den til med ev. litt mer salt og sukker. La dressingen stå kjølig i ca. 30 minutter.
  1. Couscoussalat

    1. Lag couscous i buljong etter anvisning på pakken. Rør i smør og avkjøl. Rør i grynene med en gaffel slik at de ikke klumper seg sammen.
    2. Ta bort skinn og bein på kyllingen. Hvis du heller bruker ferske kyllingfileter, må du steke disse i en varm panne til de er gjennomstekte. Del i biter.
    3. Del melon i to og ta ut frø. Del melonkjøttet i terninger eller ta ut med kulejern. Del agurk i terninger.
    4. Bland kylling, melon, agurk og koriander i den kokte couscousen. Server couscousen med dressing og gjerne salat ved siden av.
Tips!

Couscous er flott å bruke som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat