
Couscoussalat med kylling
Mild couscous med kylling, melon og en saus smakt til med ingefær og rosmarin er en salat som er lett å lage og lett å spise!

Ingredienser
Antall porsjoner
Couscoussalat
Dressing
Fremgangsmåte
- 1
Start med å lage dressingen. Bland rømme, ingefær, rosmarin, salt og sukker og smak den til med ev. litt mer salt og sukker. La dressingen stå kjølig i ca. 30 minutter.
Couscoussalat
- 2
Lag couscous i buljong etter anvisning på pakken. Rør i smør og avkjøl. Rør i grynene med en gaffel slik at de ikke klumper seg sammen.
- 3
Ta bort skinn og bein på kyllingen. Hvis du heller bruker ferske kyllingfileter, må du steke disse i en varm panne til de er gjennomstekte. Del i biter.
- 4
Del melon i to og ta ut frø. Del melonkjøttet i terninger eller ta ut med kulejern. Del agurk i terninger.
- 5
Bland kylling, melon, agurk og koriander i den kokte couscousen. Server couscousen med dressing og gjerne salat ved siden av.
Tips
Couscous er flott å bruke som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

