Couscoussalat med kylling

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mild couscous med kylling, melon og en saus smakt til med ingefær og rosmarin er en salat som er lett å lage og lett å spise!

Antall porsjoner

Ingredienser

Couscoussalat

3 dlcouscous
3 dlhønsebuljong
2 ssTINE Meierismør
½ stkgrillet kylling (eller 2 stekte kyllingbryst)
500 gmeloner, f.eks. vannmelon
½ stkagurk
1 tsmalt koriander

Dressing

3 dlTINE Lettrømme 18 % (1 beger)
1 ssrevet, fersk ingefær
1 ssrosmarin, hakket
¼ tssalt
¼ tssukker
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Dressing

    1. Start med å lage dressingen. Bland rømme, ingefær, rosmarin, salt og sukker og smak den til med ev. litt mer salt og sukker. La dressingen stå kjølig i ca. 30 minutter.
  • Couscoussalat

    1. Lag couscous i buljong etter anvisning på pakken. Rør i smør og avkjøl. Rør i grynene med en gaffel slik at de ikke klumper seg sammen.
    2. Ta bort skinn og bein på kyllingen. Hvis du heller bruker ferske kyllingfileter, må du steke disse i en varm panne til de er gjennomstekte. Del i biter.
    3. Del melon i to og ta ut frø. Del melonkjøttet i terninger eller ta ut med kulejern. Del agurk i terninger.
    4. Bland kylling, melon, agurk og koriander i den kokte couscousen. Server couscousen med dressing og gjerne salat ved siden av.

Tips:

Couscous er flott å bruke som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar