Couscoussalat med kylling
Enkel•40 min min
Mild couscous med kylling, melon og en saus smakt til med ingefær og rosmarin er en salat som er lett å lage og lett å spise!
Ingredienser
Antall porsjoner
Couscoussalat
-
3 dlcouscous
-
3 dlhønsebuljong
-
2 ss
-
½ stkgrillet kylling (eller 2 stekte kyllingbryst)
-
500 gmelon , f.eks. vannmelon
-
½ stkagurk
-
1 tsmalt koriander
Dressing
-
3 dlTINE® Lettrømme 17 % (1 beger)
-
1 ssrevet, fersk ingefær
-
1 ssrosmarin , hakket
-
¼ tssalt
-
¼ tssukker
Slik gjør du det
-
1
Start med å lage dressingen. Bland rømme, ingefær, rosmarin, salt og sukker og smak den til med ev. litt mer salt og sukker. La dressingen stå kjølig i ca. 30 minutter.
Couscoussalat
-
2
Lag couscous i buljong etter anvisning på pakken. Rør i smør og avkjøl. Rør i grynene med en gaffel slik at de ikke klumper seg sammen.
-
3
Ta bort skinn og bein på kyllingen. Hvis du heller bruker ferske kyllingfileter, må du steke disse i en varm panne til de er gjennomstekte. Del i biter.
-
4
Del melon i to og ta ut frø. Del melonkjøttet i terninger eller ta ut med kulejern. Del agurk i terninger.
-
5
Bland kylling, melon, agurk og koriander i den kokte couscousen. Server couscousen med dressing og gjerne salat ved siden av.