
Rekecouscous
Denne retten balanserer surt og søtt på en utsøkt måte og smaker godt både som en lun salat eller som egen rett til lunsj eller middag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp vann med buljongterning. Rør i couscousgryn og tilsett smør. La det stå under lokk i ca. 5 minutter.
- 2
Del avocado i to, ta ut stenen og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Fjern kjernehuset i eplet og skjær i tynne skiver. Skjær stilksellerien i cm-tykke biter. Bland frukt- og grønnsakhakket i couscousen. Vend inn reker og gressløk. Smak til salt og nykvernet pepper.
Tilbehør
- 3
Rør sammen rømme, honning, lime, salt og pepper til en saus. Server sausen til couscousblandingen.
Tips
Couscous består av durumhvetens kjerne og kan brukes både i desserter og sammen med kjøtt, fisk og grønnsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

