tablecloth-basil
Rekecouscous
(4)

Rekecouscous

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne retten balanserer surt og søtt på en utsøkt måte og smaker godt både som en lun salat eller som egen rett til lunsj eller middag.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dlvann
1 stkgrønnsakbuljongterning
3 dlcouscous
½ ssTINE Meierismør
1 stkavokado
1 stkeple
2 stilkerselleri
500 grensede reker
1 dlfinklippet gressløk

Tilbehør

3 dlTINE Lettrømme 18 %
2 tsflytende honning
1 stklime revet skall og saft av
¼ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann med buljongterning. Rør i couscousgryn og tilsett smør. La det stå under lokk i ca. 5 minutter.
    2. Del avocado i to, ta ut stenen og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Fjern kjernehuset i eplet og skjær i tynne skiver. Skjær stilksellerien i cm-tykke biter. Bland frukt- og grønnsakhakket i couscousen. Vend inn reker og gressløk. Smak til salt og nykvernet pepper.
      Hvordan dele avokado på en enkel måte:
  • Tilbehør

    1. Rør sammen rømme, honning, lime, salt og pepper til en saus. Server sausen til couscousblandingen.
blue heart
Tips!

Couscous består av durumhvetens kjerne og kan brukes både i desserter og sammen med kjøtt, fisk og grønnsaker.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff