Rekecouscous

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne retten balanserer surt og søtt på en utsøkt måte og smaker godt både som en lun salat eller som egen rett til lunsj eller middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dlvann
1 stkgrønnsakbuljongterning
3 dlcouscous
½ ssTINE Meierismør
1 stkavokado
1 stkeple
2 stilkerselleri
500 grensede reker
1 dlfinklippet gressløk

Tilbehør

3 dlTINE Lettrømme 18 %
2 tsflytende honning
1 stklime revet skall og saft av
¼ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann med buljongterning. Rør i couscousgryn og tilsett smør. La det stå under lokk i ca. 5 minutter.
    2. Del avocado i to, ta ut stenen og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Fjern kjernehuset i eplet og skjær i tynne skiver. Skjær stilksellerien i cm-tykke biter. Bland frukt- og grønnsakhakket i couscousen. Vend inn reker og gressløk. Smak til salt og nykvernet pepper.
  • Tilbehør

    1. Rør sammen rømme, honning, lime, salt og pepper til en saus. Server sausen til couscousblandingen.

Tips:

Couscous består av durumhvetens kjerne og kan brukes både i desserter og sammen med kjøtt, fisk og grønnsaker.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar