Rekecouscous

Rekecouscous

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Denne retten balanserer surt og søtt på en utsøkt måte og smaker godt både som en lun salat eller som egen rett til lunsj eller middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl vann
1 stk grønnsakbuljongterning
3 dl couscous
½ ss TINE Meierismør
1 stk avokado
1 stk eple
2 stilker selleri
500 g rensede reker
1 dl finklippet gressløk

Tilbehør

3 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ts flytende honning
1 stk lime revet skall og saft av
¼ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann med buljongterning. Rør i couscousgryn og tilsett smør. La det stå under lokk i ca. 5 minutter.
    2. Del avocado i to, ta ut stenen og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Fjern kjernehuset i eplet og skjær i tynne skiver. Skjær stilksellerien i cm-tykke biter. Bland frukt- og grønnsakhakket i couscousen. Vend inn reker og gressløk. Smak til salt og nykvernet pepper.
      Hvordan dele avokado på en enkel måte:
  1. Tilbehør

    1. Rør sammen rømme, honning, lime, salt og pepper til en saus. Server sausen til couscousblandingen.
Tips!

Couscous består av durumhvetens kjerne og kan brukes både i desserter og sammen med kjøtt, fisk og grønnsaker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat