Skip to main content

Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Enkel
40min

Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.

4.0
(35)
Next ImageOstefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus:

1 ts
hvetemel
1 stk
hønsebuljongterning
1 stk
finhakket hvitløksfedd
2 ss
finhakket gressløk

Fylte kylllingfileter:

4 stk
fileter av kyllingbryst
0.5 stk
rød paprika
4 skiver
baconskive (evt. spekeskinke)
0.5 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper
3 ss
TINE® Meierismør (til steking)

Couscous:

6 dl
kokt couscous
2 stk
rød paprika

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.

Fylte kyllingfileter:

  1. Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.

couscous:

  1. Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne erstatte bacon med spekeskinke. Det smaker også veldig godt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter