Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

7
25
Enkel40 min
Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus:

Fylte kylllingfileter:

  • 4 stk
    fileter av kyllingbryst
  • 75 g
  • ½ stk
    rød paprika
  • 4 skiver
    baconskiver (evt. spekeskinke)
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    nykvernet pepper
  • 3 ss
    TINE Meierismør (til steking)

Couscous:

  • 6 dl
    kokt couscous
  • 2 stk
    rød paprika

Slik gjør du det

  1. 1

    Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.

Fylte kyllingfileter:

  1. 2

    Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.

couscous:

  1. 3

    Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.

Tips

Du kan gjerne erstatte bacon med spekeskinke. Det smaker også veldig godt.

Del denne oppskriften: