Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika
Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.
Enkel•40 min•4 personer
Ingredienser
Saus:
- 2 dl TINE® Matfløte
- 1 ts hvetemel
- 1 stykk hønsebuljongterning
- 1 stykk finhakket hvitløksfedd
- 75 g TINE® Kremgo® Krydder
- 2 ss finhakket gressløk
Fylte kylllingfileter:
- 4 stykk fileter av kyllingbryst
- 75 g TINE® Kremgo® Krydder
- 0.5 stykk rød paprika
- 4 skive baconskive, (evt. spekeskinke)
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts nykvernet pepper
- 3 ss TINE® Meierismør, (til steking)
Couscous:
- 6 dl kokt couscous
- 2 stykk rød paprika
Slik gjør du
1
Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.
Fylte kyllingfileter:
1
Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.
couscous:
1
Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.
TipsDu kan gjerne erstatte bacon med spekeskinke. Det smaker også veldig godt.