Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika
Enkel•40 min min
Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.
Ingredienser
Antall porsjoner
Saus:
-
2 dl
-
1 tshvetemel
-
1 stkhønsebuljongterning
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
75 g
-
2 ssfinhakket gressløk
Fylte kylllingfileter:
-
4 stkfileter av kyllingbryst
-
75 g
-
½ stkrød paprika
-
4 skiverbaconskiver (evt. spekeskinke)
-
½ tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
-
3 ssTINE® Meierismør (til steking)
Couscous:
-
6 dlkokt couscous
-
2 stkrød paprika
Slik gjør du det
-
1
Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.
Fylte kyllingfileter:
-
2
Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.
couscous:
-
3
Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.