Håndkle og blad
Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika
(2525)

Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus:

2 dlTINE Matfløte
1 tshvetemel
1 stkhønsebuljongterning
1 stkfinhakket hvitløksfedd
75 g TINE Kremgo’® Krydder
2 ssfinhakket gressløk

Fylte kylllingfileter:

4 stkfileter av kyllingbryst
75 g TINE Kremgo’® Krydder
½ stkrød paprika
4 skiverbaconskiver (evt. spekeskinke)
½ tssalt
½ tsnykvernet pepper
3 ssTINE Meierismør (til steking)

Couscous:

6 dlkokt couscous
2 stkrød paprika
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.
    1. Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.
    1. Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.
Blått hjerte
Tips!

Du kan gjerne erstatte bacon med spekeskinke. Det smaker også veldig godt.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat