Oppskrift på Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika
7

Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Saus:

2 dlTINE Matfløte
1 tshvetemel
1 stkhønsebuljongterning
1 stkfinhakket hvitløksfedd
75 g TINE Kremgo’® Krydder
2 ssfinhakket gressløk

Fylte kylllingfileter:

4 stkfileter av kyllingbryst
75 g TINE Kremgo’® Krydder
½ stkrød paprika
4 skiverbaconskiver (evt. spekeskinke)
½ tssalt
½ tsnykvernet pepper
3 ssTINE Meierismør (til steking)

Couscous:

6 dlkokt couscous
2 stkrød paprika

Slik gjør du det

  • Saus:

    1. Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.
  • Fylte kyllingfileter:

    1. Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.
  • couscous:

    1. Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.

Tips:

Du kan gjerne erstatte bacon med spekeskinke. Det smaker også veldig godt.

Kommentarer