Couscoussalat

Couscoussalat som metter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Couscous smaker godt og egner seg godt i en frisk salat. Her har vi kombinert med kikerter, egg og ferske pillede reker i salaten.

Ingredienser

Antall porsjoner

Couscoussalat

2 dl couscous
4 stk hardkokte egg
2 dl blandet salat
200 g cherrytomater
200 g hermetiske kikerter
250 g rensede reker

Avocadodressing

2 stk modne avokado
2 ss sitronsaft
2 stk hakket hvitløksfedd
3 dl TINE Lettrømme Økologisk
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Hardkok egg og del dem i to. Strimle salat. Del tomater i to.
    2. Legg couscous, egg, salat, kikerter og reker på et fat eller i en bolle sammen med tomatene.
  1. Avocadodressing

    1. Bland avocado, sitronsaft, hvitløk og rømme, og smak til med salt og pepper. Server den til salaten, gjerne med godt brød ved siden av.
Tips!

I stedet for reker kan du gjerne variere med tunfisk eller kokt skinke i salaten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat