
Couscoussalat som metter
Enkel•20 min min
Couscous smaker godt og egner seg godt i en frisk salat. Her har vi kombinert med kikerter, egg og ferske pillede reker i salaten.
Ingredienser
Antall porsjoner
Couscoussalat
-
2 dlcouscous
-
4 stkhardkokte egg
-
2 dlblandet salat
-
200 gcherrytomater
-
200 ghermetiske kikerter
-
250 grensede reker
Avocadodressing
-
2 stkmodne avokado
-
2 sssitronsaft
-
2 stkhakket hvitløksfedd
-
3 dlTINE Lettrømme Økologisk
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Hardkok egg og del dem i to. Strimle salat. Del tomater i to.
-
2
Legg couscous, egg, salat, kikerter og reker på et fat eller i en bolle sammen med tomatene.
Avocadodressing
-
3
Bland avocado, sitronsaft, hvitløk og rømme, og smak til med salt og pepper. Server den til salaten, gjerne med godt brød ved siden av.