Couscoussalat som metter

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Couscous smaker godt og egner seg godt i en frisk salat. Her har vi kombinert med kikerter, egg og ferske pillede reker i salaten.

Antall porsjoner

Ingredienser

Couscoussalat

2 dlcouscous
4 stkhardkokte egg
2 dlblandet salat
200 gcherrytomater
200 ghermetiske kikerter
250 grensede reker

Avocadodressing

2 stkmodne avokado
2 sssitronsaft
2 stkhakket hvitløksfedd
3 dlTINE Lettrømme Økologisk
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Couscoussalat

    1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Hardkok egg og del dem i to. Strimle salat. Del tomater i to.
    2. Legg couscous, egg, salat, kikerter og reker på et fat eller i en bolle sammen med tomatene.
  • Avocadodressing

    1. Bland avocado, sitronsaft, hvitløk og rømme, og smak til med salt og pepper. Server den til salaten, gjerne med godt brød ved siden av.

Tips:

I stedet for reker kan du gjerne variere med tunfisk eller kokt skinke i salaten.

Kommentarer

  Legg til kommentar