Couscoussalat som metter
Couscous smaker godt og egner seg godt i en frisk salat. Her har vi kombinert med kikerter, egg og ferske pillede reker i salaten.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Couscoussalat
- 2 dl couscous
- 4 stykk hardkokte egg
- 2 dl blandet salat
- 200 g cherrytomat
- 200 g hermetiske kikerter
- 250 g rensede reker
Avocadodressing
- 2 stykk modne avokado
- 2 ss sitronsaft
- 2 stykk hakket hvitløksfedd
- 3 dl TINE Lettrømme Økologisk
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
Slik gjør du
1
Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Hardkok egg og del dem i to. Strimle salat. Del tomater i to.
2
Legg couscous, egg, salat, kikerter og reker på et fat eller i en bolle sammen med tomatene.
Avocadodressing
1
Bland avocado, sitronsaft, hvitløk og rømme, og smak til med salt og pepper. Server den til salaten, gjerne med godt brød ved siden av.
TipsI stedet for reker kan du gjerne variere med tunfisk eller kokt skinke i salaten.