Aspargessalat med parmaskinke
I denne gode aspargessalaten med parmaskinke har vi samlet mange spennende ingredienser.

Ingredienser
Porsjoner
Salat
Dressing
Slik gjør du
- 1
Dressingen bør lages først, siden halvparten skal brukes i salaten og resten kan settes frem i en skål dersom man ønsker mer.
- 2
Rør sammen hvitløk, eddik, crème fraîche, olivenolje, salt og pepper til en dressing.
Salat
- 3
Kok asparges i godt saltet vann i ca. 4 minutter. Avkjøl i kaldt vann og la de renne av seg. Del de i mindre biter.
- 4
Legg asparges og blandet salat i en bolle, med hvite bønner og artisjokkhjerter godt skylt og avrent. Bland sammen med halvparten av dressingen og legg det opp på et fat eller porsjonstallerkener.
- 5
Legg på skinke og strø over ristede solsikkekjerner. Server resten av dressingen ved siden av.
Tips
Parmaskinken kan byttes ut med for eksempel røkt skinke.