Salat med kylling og bulgur
Enkel•20 min min
Herlig oppskrift på kyllingsalat med bulgur, bacon, filet av kylling, grønne bønner, rødløk og fersk babyspinat.
Ingredienser
Antall porsjoner
Salat
-
2 dlbulgur
-
1 stkhønsebuljongterning
-
140 gbacon
-
400 gkyllingfileter
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ss
-
½ stkrødløk
-
50 ggrønne bønner eller sukkererter
-
75 gbabyspinat
Dressing
-
75 gSelbu Blå® Original eller annen god blåmuggost
-
300 g
Slik gjør du det
-
1
Kok bulgur i buljong og som anvist på pakken. Strimle bacon og sprøstek det i en tørr, varm stekepanne. La det renne av på et kjøkkenpapir.
-
2
Bank ut kyllingfileter med hånden. Salt og pepre. Stek de i smør 4 – 5 minutter på hver side.
-
3
Skjær løk i tynne skiver, kok bønner lett og avkjøl i kaldt vann. Bland bulgur, løk, bønner og spinat på et stort fat.
-
4
Skjær kylling i skiver og legg oppå. Strø over bacon.
Dressing
-
5
Mos blåmuggost med en gaffel og bland med lett crème fraîche. Server dressingen til salaten og gjerne med godt brød.