
Cornflakes-panerte torskenuggets med søtpotetmos
Hjemmelagde torskenuggets er smakfull komfortmat for både store og små middagsgjester. Potetmosen ser ikke bare kul ut, den smaker også veldig godt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Torskenuggets:
Til servering:
Fremgangsmåte
- 1
Kok søtpotet i vann i ca. 15 minutter, eller til bitene er møre. Sil fra vannet og mos bitene med rømme til puré. Smak til med salt og pepper.
Torskenuggets:
- 2
Del torskefilet i mindre biter, og krydre med salt og pepper. Vend i mel.
Tips
Annen fast fisk kan også brukes til å lage nuggets av, f.eks. laks, sei eller kveite.
- 3
Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp fisken i egg, og deretter i cornflakes.
- 4
Stek fiskebitene i smør over middels varme ca. 2 minutter på hver side til de er gjennomstekte og sprø utenpå.
Til servering:
- 5
Server torskenuggets med søtpotetmos, salat, cherrytomat, knaskegulrøtter, rømme og Sweet Chili saus.
Tips
Hvis du ønsker ekstra smak på fisken, kan den marineres i sitron, chili og urter før den paneres.