Skip to main content

Fiskepinner med wokede grønnsaker

Enkel
20min

Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.

3.8
(16)
Next ImageFiskepinner med wokede grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
ukokt ris
16 stk
fiskepinne
2 stk
gulrot
1 stk
rød paprika
1 stk
rødløk
250 g
brokkoli
250 g
sjampinjong
2 ss
olje
2 ss
soyasaus
1 ss
sesamolje
2 ss
Sweet Chili saus
1 ss
sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Kok ris som anvist på pakken.

  3. Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.

    Tips

    Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.

  4. Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.

  5. Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.

  6. Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.

Flere fristende oppskrifter