
Fiskepinner med wokede grønnsaker
Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
- 2
Kok ris som anvist på pakken.
- 3
Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.
Tips
Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.
- 4
Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.
- 5
Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.
- 6
Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.
Tips
Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.
Flere fristende oppskrifter



