
Ovnsbakt torsk med pesto og fargerike grønnsaker
En delikat pesto løfter sammen med fargerike grønnsaker smaken på denne torskeretten til himmels. Nam! Nam!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Legg løk, hvitløk, brokkoli, paprika og gulrot i en ildfast form.
Tips
Varier gjerne grønnsakene i denne retten.
- 2
Legg fisk over grønnsakene i formen, og krydre med salt og pepper.
- 3
Fordel pesto over fiskestykkene. Hell vann utblandet med buljong over grønnsakene, og dekk formen med folie.
- 4
Stek fisken midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til fisken er ferdig.
- 5
Kok ris som anvist på pakken, og server til.
Tips
Laks, kveite, sei eller andre fiskeslag kan brukes i denne lettvinte retten.
Flere fristende oppskrifter


