
Fisk med kremet spinat
Fisk i god saus med linser er rask og god hverdagsmat. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk og lag en herlig spianatsaus av crème fraîche, fersk babyspinat, sitron og andre godsaker. Fisk er sunt og denne vil nok falle i smak hos både liten og stor!

Ingredienser
Antall porsjoner
Fisk
Tilbehør
Spinatsaus
Fremgangsmåte
- 1
Rens og finhakk løken til sausen. Fres løken i smør i en kjele. Tilsett creme fraiche, vann og fiskefond. Kok uten lokk i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett spinaten rett før servering.
Tilbehør
- 2
Varm opp linsene i egen kraft.
Fisk
- 3
Skjær fisken i porsjonsbiter og legg dem i en vid kjele. Hell på vann slik at det akkurat dekker fisken. Tilsett salt, laurbærblader og pepperkorn. La det trekke i ca 5 minutter under lokk til fisken er ferdig.
- 4
Server fisken med spinatsaus, linser, kokte poteter og sitronbåter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



