Laksepasta med spinat

Laksepasta med spinat

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 25 min
Røkt laks og spinat er en god blanding i en pastasaus. Herlig oppskrift på rask hverdagsmiddag som hele familien kan like. Bruk tagliatelle, spaghetti eller den pastaen som du liker best.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pasta

300 g tagliatelle eller annen pasta

Laks med spinat

2 dl TINE Kremfløte eller matfløte
2 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 ss hvetemel eller maisenna
¼ ts salt
¼ ts pepper
½ stk sitron (saften av)
100 g frisk spinat
200 g røkelaks

Pynt

1 ss dill
½ stk sitron (i skiver)

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
    2. Pisk sammen fløte, melk og mel. Kok opp under omrøring. La det koke litt. Smak til med salt, pepper og saften av sitronen. Bland i spinat.
    3. Strimle laksen og gjem litt til pynt. Bland laksestrimlene i sausen og varm forsiktig opp.
    4. Bland sausen med nykokt pasta og legg i porsjonsskåler til servering. Pynt med lakseskiver, sitron og dill.
Kommentar

Kommentarer

  • Maria

    4 år siden
    Enkel og grei oppskrift. Vil anbefale å ikke salte før røkelaksen skal i gryta. Røkelaksen tenderer å være ganske salt i seg selv, så det er bedre å tilpasse saltmengden i etterkant.

    Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat