Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pasta med laks og brokkoli

Enkel
20min

Både fersk laks og røkelaks er godt sammen med pasta. Her er en oppskrift på en fristende pastarett med laks og saus av crème fraïche, fetaost og hakkede oliven.

4
(37)
Pasta med laks og brokkoli

Ingredienser

4 dl
valgfri pasta, gjerne av fullkorn
5 stk
sorte oliven, hakket
1 dl
tørr hvitvin eller eplejuice
5 dl
fiskebuljong
1 stk
brokkoli
400 g
laksefilet, gjerne SALMA
0.5 dl
revet TINE® Norsk Alpeost Blokk, Jarlsberg eller en annen god, vellagret ost
0.5 dl
finhakket gressløk

Slik gjør du

Tips

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter