Pasta med laks og brokkoli
Enkel
20min
Både fersk laks og røkelaks er godt sammen med pasta. Her er en oppskrift på en fristende pastarett med laks og saus av crème fraïche, fetaost og hakkede oliven.
4.0
(37)

Ingredienser
4 dl
valgfri pasta, gjerne av fullkorn
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 17 % eller Original
50 g
TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk, smulret
5 stk
sorte oliven, hakket
1 dl
tørr hvitvin eller eplejuice
5 dl
fiskebuljong
1 stk
brokkoli
400 g
laksefilet, gjerne SALMA
0.5 dl
revet TINE® Norsk Alpeost Blokk, Jarlsberg eller en annen god, vellagret ost
0.5 dl
finhakket gressløk
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".





