Pasta med laks og brokkoli
Enkel•20 min min
Både fersk laks og røkelaks er godt sammen med pasta. Her er en oppskrift på en fristende pastarett med laks og saus av crème fraïche, fetaost og hakkede oliven.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dlvalgfri pasta , gjerne av fullkorn
-
2 dlTINE® Lett Crème Fraîche 17 % eller Original
-
50 gTINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk , smulret
-
5 stksorte oliven , hakket
-
1 dltørr hvitvin eller eplejuice
-
5 dlfiskebuljong
-
1 stkbrokkoli
-
400 glaksefilet , gjerne SALMA
-
½ dlrevet TINE® Norsk Alpeost Blokk , Jarlsberg eller en annen god, vellagret ost
-
½ dlfinhakket gressløk
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen som anvist på pakningen. La den renne av.
-
2
Bland crème fraîche, smuldret salatostost og oliven. Vend det i pastaen.
-
3
Hell vin/juice i en kjele og kok opp. Ha deretter buljongen i.
-
4
Del brokkoli. Legg terninger av laksen i buljongen og la det trekke til den er knapt gjennomkokt sammen med brokkolibukettene.
-
5
Server pastaretten sammen med ost og gressløk over.