
Pasta med laks og brokkoli
Både fersk laks og røkelaks er godt sammen med pasta. Her er en oppskrift på en fristende pastarett med laks og saus av crème fraïche, fetaost og hakkede oliven.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pastaen som anvist på pakningen. La den renne av.
- 2
Bland crème fraîche, smuldret salatostost og oliven. Vend det i pastaen.
- 3
Hell vin/juice i en kjele og kok opp. Ha deretter buljongen i.
- 4
Del brokkoli. Legg terninger av laksen i buljongen og la det trekke til den er knapt gjennomkokt sammen med brokkolibukettene.
- 5
Server pastaretten sammen med ost og gressløk over.
Tips
Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



