
Pasta med asparges og laks
Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
- 2
Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.
- 3
Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
- 4
Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.
Tips
Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.
Tips
Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

