Pasta med asparges og laks

Pasta med asparges og laks

5
  • Enkel
  • 10 min
Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

Ingredienser

200 g penne eller annen pasta
1 bunt asparges
400 g laksefilet eller SALMA
1 dl TINE Kremfløte
1 stk finsnittet vårløk
125 g TINE Kremgo® Naturell

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
    2. Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.
    3. Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
    4. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.
      Tips

      Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.

Tips

Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

Kommentarer

  • Ragnhild

    4 år siden
    Hei! Er det mulig å bruke melk i stedet for fløte? Tenke å lage dette til middag i dag, hørtes veldig godt ut:-)

     (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Ragnhild, Du kan erstatte Kremfløte med melk, men retten vil få noe tynnere saus enn i den opprinnelige oppskriften. Lykke til :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat