Pasta med asparges og laks

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gpenne eller annen pasta
1 buntasparges
400 glaksefilet eller SALMA
1 dlTINE Kremfløte
1 stkfinsnittet vårløk
125 gTINE Kremgo’® Naturell
 Les kommentarer (5) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
    2. Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.
    3. Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
    4. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.

Tips:

Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

Kommentarer

  Legg til kommentar