Skip to main content

Pasta med asparges og laks

Enkel
10min

Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

3.9
(28)
Next ImagePasta med asparges og laks

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
penne eller annen pasta
1 bunt
asparges
400 g
laksefilet eller SALMA
1 stk
finsnittet vårløk

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.

  2. Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.

  3. Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.

  4. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.

    Tips

    Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter