Håndkle og blad
Pasta med asparges og laks
(2222)

Pasta med asparges og laks

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

200 gpenne eller annen pasta
1 buntasparges
400 glaksefilet eller SALMA
1 dlTINE Kremfløte
1 stkfinsnittet vårløk
125 gTINE Kremgo’® Naturell
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
    2. Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.
    3. Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
    4. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.
      Blått hjerte
      Tips!

      Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.

Blått hjerte
Tips!

Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat