Pasta med asparges og laks

Pasta med asparges og laks

5
24
Enkel10 min
Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.

  2. 2

    Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.

  3. 3

    Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.

  4. 4

    Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.

    Tips

    Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.

Tips

Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

Del denne oppskriften: