Pasta med asparges og laks

Pasta med asparges og laks

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 10 min
Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g penne eller annen pasta
1 bunt asparges
400 g laksefilet eller SALMA
1 dl TINE Kremfløte
1 stk finsnittet vårløk
125 g TINE Kremgo’® Naturell

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
    2. Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.
    3. Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
    4. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.
      Tips!

      Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.

Tips!

Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ragnhild

    2 år siden
    Hei! Er det mulig å bruke melk i stedet for fløte? Tenke å lage dette til middag i dag, hørtes veldig godt ut:-)

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei Ragnhild, Du kan erstatte Kremfløte med melk, men retten vil få noe tynnere saus enn i den opprinnelige oppskriften. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


  • Lisa 13år

    6 år siden
    NAAAAM<3 Kjempe godt! Men litt vanskelig å fårstå oppskrifta! :D Men de e matn såm tælle ;) NamNamNAAAM<3 Et meg ihjell

    Kommenter  (0)


  • Lise

    6 år siden
    Kjempegod. Jeg laget en "hverdagsversjon" med vanlige laksefileter. Fungerte kjempebra. Til og med 3-åringen spiste mye av dette. Dette blir en gjenganger hos oss!

    Kommenter  (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Glad for å høre at denne gode middagen også ble en hit hjemme hos dere, slik den er i hos meg med bl.a. en 2-åring og en 4-åring rundt bordet. God middag, Lise!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat