Pasta med asparges og laks
Enkel•10 min min
Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gpenne eller annen pasta
-
1 buntasparges
-
400 glaksefilet eller SALMA
-
1 dl
-
1 stkfinsnittet vårløk
-
125 g
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
-
2
Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.
-
3
Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
-
4
Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.
Tips
Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.