Oppskrift på kremet pasta med kreps
2

Kremet pasta med kreps

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 gpenne eller annen god pasta
1 stkegg
2 stkeggeplommer
½ sssitroner
½ potterfersk estragon
¼ tspepper
¼ tssalt
1 ssTINE Meierismør
100 gJarlsberg® Original
200 gkrepsehaler eller reker

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.
    2. Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen.
    3. Tilsett krepsehaler og rasp over Jarlsberg®. Vend pastaen forsiktig sammen så osten fordeler seg.

Tips:

Det går helt fint å bytte ut kreps med reker. 

Kommentarer