
Kremet pasta med kreps
Enkel•20 min min
Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 gpenne eller annen god pasta
-
1 stkegg
-
2 stkeggeplommer
-
½ sssitron
-
½ pottefersk estragon
-
¼ tspepper
-
¼ tssalt
-
1 ss
-
100 g
-
200 gkrepsehaler eller reker
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.
-
2
Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen.
-
3
Tilsett krepsehaler og rasp over Jarlsberg®. Vend pastaen forsiktig sammen så osten fordeler seg.