Håndkle og blad
Kremet pasta med kreps
(1212)

Kremet pasta med kreps

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

250 gpenne eller annen god pasta
1 stkegg
2 stkeggeplommer
½ sssitron
½ pottefersk estragon
¼ tspepper
¼ tssalt
1 ssTINE Meierismør
100 gJarlsberg® Original
200 gkrepsehaler eller reker
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.
    2. Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen.
    3. Tilsett krepsehaler og rasp over Jarlsberg®. Vend pastaen forsiktig sammen så osten fordeler seg.
Blått hjerte
Tips!

Det går helt fint å bytte ut kreps med reker. 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat