Kremet pasta med kreps
Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 250 g penne, eller annen god pasta
- 1 stykk egg
- 2 stykk eggeplomme
- 0.5 ss sitron
- 0.5 potte fersk estragon
- 0.25 ts pepper
- 0.25 ts salt
- 1 ss TINE® Meierismør
- 100 g Jarlsberg® Original
- 200 g krepsehale, eller reker
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.
2
Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen.
3
Tilsett krepsehaler og rasp over Jarlsberg®. Vend pastaen forsiktig sammen så osten fordeler seg.
TipsDet går helt fint å bytte ut kreps med reker.