Kremet pasta med kreps

Kremet pasta med kreps

2
12
Enkel20 min
Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
    penne eller annen god pasta
  • 1 stk
    egg
  • 2 stk
    eggeplommer
  • ½ ss
    sitron
  • ½ potte
    fersk estragon
  • ¼ ts
    pepper
  • ¼ ts
    salt
  • 1 ss
  • 100 g
  • 200 g
    krepsehaler eller reker

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.

  2. 2

    Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen.

  3. 3

    Tilsett krepsehaler og rasp over Jarlsberg®. Vend pastaen forsiktig sammen så osten fordeler seg.

Tips

Det går helt fint å bytte ut kreps med reker. 

Del denne oppskriften: