Kremet pasta med kreps

Kremet pasta med kreps

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g penne eller annen god pasta
1 stk egg
2 stk eggeplommer
½ ss sitron
½ potte fersk estragon
¼ ts pepper
¼ ts salt
1 ss TINE Meierismør
100 g Jarlsberg® Original
200 g krepsehaler eller reker

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.
    2. Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen.
    3. Tilsett krepsehaler og rasp over Jarlsberg®. Vend pastaen forsiktig sammen så osten fordeler seg.
Tips!

Det går helt fint å bytte ut kreps med reker. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Nina Cappelen

    2 år siden
    ...og hva med krepsen/rekene??? Eller kommer de under del 3 som ikke vises?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Nina, Flott at du spør, nå har vi oppdatert oppskriften og krepsen/rekene kommer i trinn 3 :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat