
60 min
Enkel
4.0
Antall porsjoner
4
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.
Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med crème fraîche og purre. Rask og enkel pastarett.
Porsjoner
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.