Garganelli med kantareller
Enkel•20 min min
Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med crème fraîche og purre. Rask og enkel pastarett.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gkokte pastarør
-
1 ss
-
250 gkantareller smørfreste
-
2 dl
-
1 dl
-
½ stkpurre snittet
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
¼ tsrevet muskat
-
1 ssfinklipte, friske urter
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
-
2
Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
-
3
Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
-
4
Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.