Skip to main content

Garganelli med kantareller

Enkel
20min

Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med crème fraîche og purre. Rask og enkel pastarett.

3.9
(21)
Next ImageGarganelli med kantareller

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
kokte pastarør
250 g
kantarell smørfreste
0.5 stk
purre snittet
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.25 ts
revet muskat
1 ss
finklipte, friske urter

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.

  2. Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.

  3. Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.

  4. Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter