Oppskrift på Garganelli med kantareller
0

Garganelli med kantareller

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med Crème Fraîche og purre. Dette er en kjapp og enkel pastarett som smaker nydelig.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gkokte pastarør
1 ssTINE Meierismør
250 gkantareller smørfreste
2 dlTINE Crème Fraîche Original
1 dlTINE Kremfløte
½ stkpurre snittet
¼ tssalt
¼ tspepper
¼ tsrevet muskat
1 ssfinklipte, friske urter

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
    2. Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
    3. Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
    4. Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.

Tips:

#1: Denne pastaretten er også veldig fin å servere til forrett. Da holder oppskriften til 4 porsjoner.

#2: Ønsker du kjøtt i så skjærer du en boks bogskinke i biter, og har i rett før servering.

Kommentarer