Garganelli med kantareller

Garganelli med kantareller

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med Crème Fraîche og purre. Dette er en kjapp og enkel pastarett som smaker nydelig.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g kokte pastarør
1 ss TINE Meierismør
250 g kantareller smørfreste
2 dl TINE Crème Fraîche Original
1 dl TINE Kremfløte
½ stk purre snittet
¼ ts salt
¼ ts pepper
¼ ts revet muskat
1 ss finklipte, friske urter

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
    2. Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
    3. Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
    4. Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.
Tips!

#1: Denne pastaretten er også veldig fin å servere til forrett. Da holder oppskriften til 4 porsjoner.

#2: Ønsker du kjøtt i så skjærer du en boks bogskinke i biter, og har i rett før servering.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat