Garganelli med kantareller
Enkel
20min
Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med crème fraîche og purre. Rask og enkel pastarett.
3.9
(21)

Ingredienser
Porsjoner
500 g
kokte pastarør
1 ss
250 g
kantarell smørfreste
1 dl
½ stk
purre snittet
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
¼ ts
revet muskat
1 ss
finklipte, friske urter
Slik gjør du
- 1
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
- 2
Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
- 3
Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
- 4
Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.
Trykk for å vurdere oppskriften