
Pasta med valnøttsaus
I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter. Her har du oppskrift på en kjapp og mettende vegetarisk pastarett med smakfull valnøttsaus.

Ingredienser
Porsjoner
Ingredienser
Valnøttsaus
Til servering
Slik gjør du
- 1
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne ved middels varme.
- 2
Kok pastaen "al dente" i godt saltet vann. Kok sukkerertene ved siden av.
- 3
Ha deretter pinjekjerner og valnøtter, hvitløk, olivenolje, salt og pepper i en food processor.
- 4
Kok opp fløten, slå den over nøttene og miks til en nesten glatt saus. Bland valnøttsausen med den nykokte pastaen.
- 5
Server pastaen med revet ost, sukkererter, spirer og hakkede valnøtter.
Tips
Hvis du ønsker kjøtt til denne pastaretten, smaker kylling, strimlet skinke eller bacon godt i.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



