
Pasta med valnøttsaus
I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter. Her har du oppskrift på en kjapp og mettende vegetarisk pastarett med smakfull valnøttsaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Valnøttsaus
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne ved middels varme.
- 2
Kok pastaen "al dente" i godt saltet vann. Kok sukkerertene ved siden av.
- 3
Ha deretter pinjekjerner og valnøtter, hvitløk, olivenolje, salt og pepper i en food processor.
- 4
Kok opp fløten, slå den over nøttene og miks til en nesten glatt saus. Bland valnøttsausen med den nykokte pastaen.
- 5
Server pastaen med revet ost, sukkererter, spirer og hakkede valnøtter.
Tips
Hvis du ønsker kjøtt til denne pastaretten, smaker kylling, strimlet skinke eller bacon godt i.