Skip to main content

Pasta med bacon og kremost

Enkel
15min

Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.

4.1
(93)
Next ImagePasta med bacon og kremost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
pasta f.eks. penne, farfalle eller garganelli
100 g
pancetta evt. vanlig bacon
100 g
aspargesbønne
125 g
TINE® Kremgo® Krydder eller annen smak
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper

Dryss:

2 ss
finhakket ramsløk eller gressløk

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.

  2. Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.

  3. Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter