Pasta med bacon og kremost

Pasta med bacon og kremost

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g pasta f.eks. penne, farfalle eller garganelli
100 g pancetta evt. vanlig bacon
100 g aspargesbønner
2 dl TINE Kremfløte
125 g TINE Kremgo’® Krydder eller annen smak
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Dryss:

2 ss finhakket ramsløk eller gressløk

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.
    2. Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.
    3. Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.
Tips!

Det går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • ole

    11 måneder siden
    nam nam nam!

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      11 måneder siden
      Enig med deg, Ole :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat