Pasta med bacon og kremost

Pasta med bacon og kremost

2
50
Enkel15 min
Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    pasta f.eks. penne, farfalle eller garganelli
  • 100 g
    pancetta evt. vanlig bacon
  • 100 g
    aspargesbønner
  • 2 dl
  • 125 g
    TINE Kremgo® Krydder eller annen smak
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper

Dryss:

  • 2 ss
    finhakket ramsløk eller gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.

  2. 2

    Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.

  3. 3

    Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.

Tips

Det går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.

Del denne oppskriften: