Pasta med bacon og kremost
Enkel•15 min min
Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpasta f.eks. penne, farfalle eller garganelli
-
100 gpancetta evt. vanlig bacon
-
100 gaspargesbønner
-
2 dl
-
125 gTINE® Kremgo® Krydder eller annen smak
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Dryss:
-
2 ssfinhakket ramsløk eller gressløk
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.
-
2
Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.
-
3
Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.