Pasta med bacon og kremost
Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta, f.eks. penne, farfalle eller garganelli
- 100 g pancetta, evt. vanlig bacon
- 100 g aspargesbønne
- 2 dl TINE® Kremfløte
- 125 g TINE® Kremgo® Krydder, eller annen smak
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
Dryss:
- 2 ss finhakket ramsløk, eller gressløk
Slik gjør du
1
Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.
2
Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.
3
Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.
TipsDet går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.