Pappas bredbåndspasta
Enkel
20min
Pasta al dente med en miks av høstens ferske skogssopp og friske krydderurter er pappas favoritt. I det pastaen er ferdigkokt er hele middagen klar - og det smaker himmelsk.
3.9
(39)
Logg inn for å lagre favoritt!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
300 g
båndspagetti
200 g
assortert skogssopp f.eks. kantarell, piggsopp eller sjampinjong
1 stk
knust og finhakket hvitløksfedd
1 stk
finhakket sjalottløk
2 ss
3 dl
2 ss
finhakket krydderurt
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta som anvist på pakken.
- 2
Del opp soppen. Smelt smøret i en varm stekepanne. Fres hvitløk, sjalottløk og sopp i smøret. Kok opp fløten. Ha i løk og sopp, og la det koke litt inn.
- 3
Vend båndspaghettien inn til slutt. Dryss på finhakkede krydderurter og det er klart til servering.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".