Kremet spaghetti med skinke og erter
Enkel•20 min min
Her er en kjapp og god pastaoppskrift med skinke og erter. Server gjerne denne middagen sammen med nystekte hvitløksbrød.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gtagliatelle eller annen pasta
-
1 ss
-
250 gkokt skinke , gjerne i terninger
-
200 gerter
-
2 dlTINE® Kremfløte eller Matfløte
-
¼ tspepper
-
¼ tssalt
-
100 gTINE® Ekte Revet Ost Original , vellagret ost eller Parmesan
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen som anvist på pakken. Ta vare på litt av kokevannet.
-
2
Smelt smøret i en stekepanne, ha i skinken og stek et par minutter. Legg i ertene og rør rundt, og la det surre ytterligere et par minutter. Hell i fløten og kok opp.
-
3
Krydre med nykvernet pepper og salt. La sausen trekke ved svak varme i ca. 5 minutter.
-
4
Tilsett litt av kokevannet fra pastaen slik at den blir kremet og fin. Vend inn den kokte, avrente pastaen, tilsett litt ost, men hold igjen litt til garnering. Smak til med salt. Nykvernet pepper has over ved servering.