Hjemmelagde fiskeboller i karrisaus
Enkel
30min
Fiskeboller er en tradisjonell middagsrett i Norge, og har blitt laget i generasjoner. Her viser vi deg hvordan du lager fiskebollene selv, helt fra fra bunnen av. Serveres med poteter eller ris.
3.8
(19)

Ingredienser
Hjemmelagde fiskeboller
500 g
torskefilet
1 ts
salt
½ ts
pepper
2 stk
loffskive
1 stk
hakket løk
1 ss
sitronsaft
2 stk
eggehvite
1 dl
hvetemel
2 ss
finhakket dill
4 dl
fiskebuljong
Karrisaus
2 ss
solsikkeolje
½ ss
karri
1 stk
eple i båter
2 stk
vårløk
Slik gjør du
Karrisaus
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Sausen kan du fint lage kvelden i forveien, og oppbevare i kjøleskapet.




