Asiatiske laksekaker
Enkel
40min
To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.
3.8
(18)

Ingredienser
laksekaker:
600 g
laksefilet
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
rød chili
3 ss
koriander, hakket
3 stk
vårløk
1 stk
egg
1 ss
potetmel
1 stk
lime, revet skall av
½ ts
salt
2 ss
TINE® Meierismør til steking
nudler:
250 g
eggnudler
Wok:
150 g
paprika
150 g
gulrot
150 g
purre
150 g
sjampinjong eller annen sopp
tilbehør:
4 ss
soyasaus
Slik gjør du
nudler:
wok:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Sweet chilli sauce, hoi sin saus eller østerssaus smaker godt ved siden av.




