
Asiatiske laksekaker
To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
laksekaker:
nudler:
Wok:
tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Skjær laks i biter. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk.
- 2
Ha laksen i en food processor sammen med egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander. Krydre med salt, og kjør sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
- 3
Form farsen til kaker. Stek fiskekakene på begge sider på middels sterk varme i en blanding av olje og smør til de er gjennomstekte.
nudler:
- 4
Kok nudler som anvist på pakken.
wok:
- 5
Skjær paprika, gulrot, purre og sopp i biter eller strimler. Wok grønnsakene på sterk varme med litt olje i noen minutter. Server med nystekte laksekaker, nudler og soyasaus.
Tips
Sweet chilli sauce, hoi sin saus eller østerssaus smaker godt ved siden av.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



