Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Asiatiske laksekaker

Enkel
40min

To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.

3.8
(18)
Asiatiske laksekaker

Ingredienser

Laksekaker:

600 g
laksefilet
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
rød chili
3 ss
koriander, hakket
3 stk
vårløk
1 stk
egg
1 ss
potetmel
1 stk
lime, revet skall av
½ ts
salt
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Nudler:

250 g
eggnudler

Wok:

150 g
paprika
150 g
gulrot
150 g
purre
150 g
sjampinjong eller annen sopp

Tilbehør:

4 ss
soyasaus

Slik gjør du

nudler:

wok:

Tips

Sweet chilli sauce, hoi sin saus eller østerssaus smaker godt ved siden av.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter