Asiatiske laksekaker
To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.

Ingredienser
Porsjoner
laksekaker:
nudler:
Wok:
tilbehør:
Slik gjør du
- 1
Skjær laks i biter. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk.
- 2
Ha laksen i en food processor sammen med egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander. Krydre med salt, og kjør sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
- 3
Form farsen til kaker. Stek fiskekakene på begge sider på middels sterk varme i en blanding av olje og smør til de er gjennomstekte.
nudler:
- 4
Kok nudler som anvist på pakken.
wok:
- 5
Skjær paprika, gulrot, purre og sopp i biter eller strimler. Wok grønnsakene på sterk varme med litt olje i noen minutter. Server med nystekte laksekaker, nudler og soyasaus.
Tips
Sweet chilli sauce, hoi sin saus eller østerssaus smaker godt ved siden av.