
Asiatisk seiwok
Rask fiskewok som gir deg fisk til middag med en helt ny vri i en hektisk hverdag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Asiatisk seiwok
Fremgangsmåte
- 1
Skjær sei i biter.
- 2
Skjær brokkoli, løk og gulrøtter i like biter.
- 3
Kok nudler som anvist på pakken.
- 4
Varm opp olje i en wokpanne. Wok fisken raskt til den er nesten gjennomstekt. Ta fisken fra woken og over på et fat, og hell over soyasaus, fiskesaus og sesamfrø.
Tips
For å sikre at panna holder seg varm, er det lurt å ikke legge all fisken i woken på en gang, men wokke fisken i omganger.
- 5
Wok grønnsakene i litt olje.
- 6
Vend sammen nudlene med grønnsakene, bønnespirer og koriander, og smak til med salt og pepper. Server med fisken.
Tips
#1: Bruk helst fersk sei i denne retten. Hvis fisken er fersk faller den ikke så lett fra hverandre.
#2: Server gjerne med sweet chilisaus.
Flere fristende oppskrifter



