Asiatisk seiwok
Enkel
20min
Rask fiskewok som gir deg fisk til middag med en helt ny vri i en hektisk hverdag.
4.2
(40)

Ingredienser
600 g
seifilet i biter
2 ss
solsikkeolje til wokking
4 ss
soyasaus
2 ss
asiatisk fiskesaus (fra flaske)
2 ss
sesamfrø
1 stk
liten brokkoli i buketter (bruk også stilken kuttet i biter)
1 stk
rødløk i strimler
2 stk
gulrot i staver
400 g
kokte eggnudler
2 dl
bønnespire
3 ss
frisk, hakket koriander
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Tips
For å sikre at panna holder seg varm, er det lurt å ikke legge all fisken i woken på en gang, men wokke fisken i omganger.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Bruk helst fersk sei i denne retten. Hvis fisken er fersk faller den ikke så lett fra hverandre.
#2: Server gjerne med sweet chilisaus.



