Asiatisk seiwok

Asiatisk seiwok

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Rask fiskewok som gir deg fisk til middag med en helt ny vri i en hektisk hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Asiatisk seiwok

600 g seifilet i biter
2 ss solsikkeolje til wokking
4 ss soyasaus
2 ss asiatisk fiskesaus (fra flaske)
2 ss sesamfrø
1 stk liten brokkoli i buketter (bruk også stilken kuttet i biter)
1 stk rødløk i strimler
2 stk gulrøtter i staver
400 g kokte eggnudler
2 dl bønnespirer
3 ss frisk, hakket koriander
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær sei i biter.
    2. Skjær brokkoli, løk og gulrøtter i like biter.
    3. Kok nudler som anvist på pakken.
    4. Varm opp olje i en wokpanne. Wok fisken raskt til den er nesten gjennomstekt. Ta fisken fra woken og over på et fat, og hell over soyasaus, fiskesaus og sesamfrø.
      Tips!

      For å sikre at panna holder seg varm, er det lurt å ikke legge all fisken i woken på en gang, men wokke fisken i omganger.

    5. Wok grønnsakene i litt olje.
    6. Vend sammen nudlene med grønnsakene, bønnespirer og koriander, og smak til med salt og pepper. Server med fisken.
Tips!

#1: Bruk helst fersk sei i denne retten. Hvis fisken er fersk faller den ikke så lett fra hverandre.

#2: Server gjerne med sweet chilisaus.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat