Asiatisk seiwok
Enkel•20 min min
Rask fiskewok som gir deg fisk til middag med en helt ny vri i en hektisk hverdag.
Ingredienser
Antall porsjoner
Asiatisk seiwok
-
600 gseifilet i biter
-
2 sssolsikkeolje til wokking
-
4 sssoyasaus
-
2 ssasiatisk fiskesaus (fra flaske)
-
2 sssesamfrø
-
1 stkliten brokkoli i buketter (bruk også stilken kuttet i biter)
-
1 stkrødløk i strimler
-
2 stkgulrøtter i staver
-
400 gkokte eggnudler
-
2 dlbønnespirer
-
3 ssfrisk, hakket koriander
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Skjær sei i biter.
-
2
Skjær brokkoli, løk og gulrøtter i like biter.
-
3
Kok nudler som anvist på pakken.
-
4
Varm opp olje i en wokpanne. Wok fisken raskt til den er nesten gjennomstekt. Ta fisken fra woken og over på et fat, og hell over soyasaus, fiskesaus og sesamfrø.
Tips
For å sikre at panna holder seg varm, er det lurt å ikke legge all fisken i woken på en gang, men wokke fisken i omganger.
-
5
Wok grønnsakene i litt olje.
-
6
Vend sammen nudlene med grønnsakene, bønnespirer og koriander, og smak til med salt og pepper. Server med fisken.