
Wok med laks
Wok er en rask og enkel familiefavoritt. Vi har brukt laks, løk, paprika, gulrøtter, brokkoli, vannkastanjer og babymais.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær løk, paprika, gulrot, vannkastanjer og babymais i ca. like store biter. Del brokkoli i små buketter.
- 2
Varm opp en wok eller sautépanne (panne med høye kanter) på middels sterk varme.
- 3
Skjær laks i ca. 1 cm tykke skiver.
- 4
Ha olje i woken og skru opp varmen. Ha oppi løk, paprika, gulrot, vannkastanjer, babymais og brokkoli, og stek på høy varme under omrøring i ca. 5 minutter.
- 5
Skru ned varmen til middels sterk varme, ha oppi soyasaus og rørt godt rundt. Legg lakseskivene oppå grønnsakene i pannen og la fisken trekke i 4–5 minutter før du serverer.
Tips
Når vi koker eller steker grønnsaker, er det viktig å kutte dem i omtrent like store biter, slik at alt blir ferdig samtidig.