Wok med laks
Enkel•30 min min
Wok er en rask og enkel familiefavoritt. Vi har brukt laks, løk, paprika, gulrøtter, brokkoli, vannkastanjer og babymais.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkløk
-
1 stkpaprika
-
3 stkgulrøtter
-
250 gvannkastanjer
-
200 gminimais
-
1 stkbrokkoli
-
600 glaksefilet
-
2 ssrapsolje
-
3 sssoyasaus
Slik gjør du det
-
1
Skjær løk, paprika, gulrot, vannkastanjer og babymais i ca. like store biter. Del brokkoli i små buketter.
-
2
Varm opp en wok eller sautépanne (panne med høye kanter) på middels sterk varme.
-
3
Skjær laks i ca. 1 cm tykke skiver.
-
4
Ha olje i woken og skru opp varmen. Ha oppi løk, paprika, gulrot, vannkastanjer, babymais og brokkoli, og stek på høy varme under omrøring i ca. 5 minutter.
-
5
Skru ned varmen til middels sterk varme, ha oppi soyasaus og rørt godt rundt. Legg lakseskivene oppå grønnsakene i pannen og la fisken trekke i 4–5 minutter før du serverer.