Laksetaco
Taco med laks smaker fantastisk godt. Fyll tortillas med salat, guacamole, laks, rømme og alt annet du liker. Fisketaco kan både stekes og grilles.

Ingredienser
Guacamole
Slik gjør du
- 1Vask og riv det grønne på limeskallet med et rivjern. Ha limesaft og revet limeskall i en bolle. Bland sammen med tacokrydder og olje til en marinade. 
- 2Skjær laksen på langs i pekerfingertykke strimler, og ca. 5 cm lange. Ha fiskestrimlene i en liten pose sammen med marinaden og sett kaldt i 20 minutter. 
Guacamole
- 3Del avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle og press over saften fra lime. Mos sammen med en gaffel og rør inn hvitløk, koriander og rømme. Smak til med chili, salt og pepper. 
- 4Stek eller grill fiskestrimlene på sterk varme i 2-3 minutter på hver side. 
- 5Varm tortillalefser raskt i ovnen eller på grillen. Fyll med salat, tomat, guacamole, frisk koriander og laks. Topp med rømme. 
Tips



