Fisketaco med Kesam®-saus
Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

Ingredienser
Porsjoner
Coleslaw:
grønnsaker:
Slik gjør du
- 1
Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.
Kesamsaus:
- 2
Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.
fisk:
- 3
Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
Tips
Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.
grønnsaker:
- 4
Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.
- 5
Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.