
Fisketaco med Kesam®-saus
Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
grønnsaker:
Fremgangsmåte
- 1
Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.
Kesamsaus:
- 2
Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.
fisk:
- 3
Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
Tips
Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.
grønnsaker:
- 4
Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.
- 5
Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



