Skip to main content

Fisketaco med Kesam®-saus

Enkel
20min

Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

3.7
(25)
Next ImageFisketaco med Kesam®-saus

Ingredienser

Antall porsjoner

Coleslaw:

150 g
hodekål
1 stk
lime, kun saften
0.5 ts
sukker
2 ss
majones

Kesamsaus:

1 ss
hot saus

fisk:

600 g
torskefilet
1 ss
TINE® Meierismør, til steking

grønnsaker:

1 stk
stor rødløk
2 stk
tomat
0.5 stk
agurk
8 stk
tortillalefse

Fremgangsmåte

  1. Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.

Kesamsaus:

  1. Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.

fisk:

  1. Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

    Tips

    Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.

grønnsaker:

  1. Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.

  2. Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter