Fisketaco med Kesam®-saus
Enkel•20 min min
Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
Coleslaw:
-
150 ghodekål
-
1 stklime , kun saften
-
½ tssukker
-
2 ssmajones
-
2 ss
Kesamsaus:
-
1 ½ dl
-
1 sshot saus
fisk:
-
600 gtorskefilet
-
1 ssTINE® Meierismør , til steking
grønnsaker:
-
1 stkstor rødløk
-
2 stktomater
-
½ stkagurk
-
8 stktortillalefser
Slik gjør du det
-
1
Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.
Kesamsaus:
-
2
Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.
fisk:
-
3
Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
Tips
Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.
grønnsaker:
-
4
Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.
-
5
Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.