Fisketaco med Kesam®-saus
Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Coleslaw:
- 150 g hodekål
- 1 stykk lime, , kun saften
- 0.5 ts sukker
- 2 ss majones
- 2 ss Kesam® Naturell Laktosefri
Kesamsaus:
- 1.5 dl Kesam® Naturell Laktosefri
- 1 ss hot saus
fisk:
- 600 g torskefilet
- 1 ss TINE® Meierismør, , til steking
grønnsaker:
- 1 stykk stor rødløk
- 2 stykk tomat
- 0.5 stykk agurk
- 8 stykk tortillalefse
Slik gjør du
1
Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.
Kesamsaus:
1
Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.
fisk:
1
Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
TipsNår smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.
grønnsaker:
1
Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.
2
Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.