Fisketaco med yoghurtsaus

Fisketaco med Kesam®-saus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Coleslaw:

150 g hodekål
1 stk lime , kun saften
½ ts sukker
2 ss majones
2 ss Kesam® Original

Kesamsaus:

1 ½ dl Kesam® Original
1 ss hot saus

fisk:

600 g torskefilet
1 ss TINE Meierismør , til steking

grønnsaker:

1 stk stor rødløk
2 stk tomater
½ stk agurk
8 stk tortillalefser

Slik gjør du det

    1. Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.
  1. Kesamsaus:

    1. Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.
  2. fisk:

    1. Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
      Tips!

      Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.

  3. grønnsaker:

    1. Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.
    2. Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat