Tunfiskwrap

Tunfiskwrap

0
46
Enkel20 min
Denne wrapen er både smakfull og sunn. En oppskrift for både hektiske hverdager og de dagene du vil nyte.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    hakket rødløk
  • 300 g
    hermetisk tunfisk i vann
  • 2 dl
  • 1 ts
    karri
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 4 stk
    tortillalefser fullkorn
  • ¼ stk
    isbergsalat
  • 4 ss
    sylteagurk

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk rødløk. Hell vannet av tunfisken. Bland tunfisk og rødløk i en bolle.

  2. 2

    Tilsett crème fraîche og karri. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Fordel blandingen på tortillalefsene, og legg på salat og hakket sylteagurk. Rull sammen og server.

Tips

Dette er en oppskrift du kan endre etter smak og behag. Bytt for eksempel ut sylteagurk med rødbeter.

Del denne oppskriften: