Tunfiskwrap
Enkel
20min
Denne wrapen er både smakfull og sunn. En oppskrift for både hektiske hverdager og de dagene du vil nyte.
4.0
(197)

Ingredienser
Porsjoner
1 stk
hakket rødløk
300 g
hermetisk tunfisk i vann
1 ts
karri
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
4 stk
tortillalefse fullkorn
¼ stk
isbergsalat
4 ss
sylteagurk
Slik gjør du
- 1
Finhakk rødløk. Hell vannet av tunfisken. Bland tunfisk og rødløk i en bolle.
- 2
Tilsett crème fraîche og karri. Smak til med salt og pepper.
- 3
Fordel blandingen på tortillalefsene, og legg på salat og hakket sylteagurk. Rull sammen og server.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dette er en oppskrift du kan endre etter smak og behag. Bytt for eksempel ut sylteagurk med rødbeter.