Tunfiskwrap
Denne wrapen er både smakfull og sunn. En oppskrift for både hektiske hverdager og de dagene du vil nyte.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 1 stykk hakket rødløk
- 300 g hermetisk tunfisk i vann
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 ts karri
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 4 stykk tortillalefse, fullkorn
- 0.25 stykk isbergsalat
- 4 ss sylteagurk
Slik gjør du
1
Finhakk rødløk. Hell vannet av tunfisken. Bland tunfisk og rødløk i en bolle.
2
Tilsett crème fraîche og karri. Smak til med salt og pepper.
3
Fordel blandingen på tortillalefsene, og legg på salat og hakket sylteagurk. Rull sammen og server.
TipsDette er en oppskrift du kan endre etter smak og behag. Bytt for eksempel ut sylteagurk med rødbeter.