Tunfiskwrap

Tunfiskwrap

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Denne wrapen er både smakfull og sunn. En oppskrift for både hektiske hverdager og de dagene du vil nyte.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk hakket rødløk
300 g hermetisk tunfisk i vann
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ts karri
¼ ts salt
¼ ts pepper
4 stk tortillalefser fullkorn
¼ stk isbergsalat
4 ss sylteagurk

Slik gjør du det

    1. Finhakk rødløk. Hell vannet av tunfisken. Bland tunfisk og rødløk i en bolle.
    2. Tilsett crème fraîche og karri. Smak til med salt og pepper.
    3. Fordel blandingen på tortillalefsene, og legg på salat og hakket sylteagurk. Rull sammen og server.
Tips!

Dette er en oppskrift du kan endre etter smak og behag. Bytt for eksempel ut sylteagurk med rødbeter.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat