Sweet chiligryte med fisk

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sweet chilisaus setter en ekstra spiss på denne delikate fiskegryten. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk som du har tilgjengelig. Denne oppskriften gir deg en liten smak av Asia på en helt vanlig hverdag.

Antall porsjoner

Ingredienser

Sweet chiligryte med fisk

600 gtorskefilet eller seifilet
2 stkhvitløksfedd
2 stkpaprika i ulike farger
1 stkpurre
2 ssTINE Meierismør
2 dlvann
2 dlTINE Matfløte eller kremfløte
2 stkfiskebuljongterning
4 ssSweet Chili saus
½ tssalt
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Sweet chiligryte med fisk

    1. Skjær fisken i 3 cm store biter. Rens og hakk hvitløken. Rens paprika, ta ut kjernehus og skjær paprikaen i biter. Skjær purre i ringer.
    2. Fres grønnsakene i smør i en stor kjele til de er myke. Det tar ca 5 minutter. Hell i vann og fløte. Tilsett buljongterninger og sweet chilisaus.
    3. La det koke opp. Smak til med salt. Legg i fisken og la det trekke i 3-5 minutter. Server med kokt ris.

Kommentarer

  Legg til kommentar