Sweet chiligryte med fisk

Sweet chiligryte med fisk

2
15
Enkel20 min
Sweet chilisaus setter en ekstra spiss på denne delikate fiskegryten. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk som du har tilgjengelig. Denne oppskriften gir deg en liten smak av Asia på en helt vanlig hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Sweet chiligryte med fisk

  • 600 g
    torskefilet eller seifilet
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 2 stk
    paprika i ulike farger
  • 1 stk
    purre
  • 2 ss
  • 2 dl
    vann
  • 2 dl
    TINE® Matfløte eller kremfløte
  • 2 stk
    fiskebuljongterning
  • 4 ss
    Sweet Chili saus
  • ½ ts
    salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær fisken i 3 cm store biter. Rens og hakk hvitløken. Rens paprika, ta ut kjernehus og skjær paprikaen i biter. Skjær purre i ringer.

  2. 2

    Fres grønnsakene i smør i en stor kjele til de er myke. Det tar ca 5 minutter. Hell i vann og fløte. Tilsett buljongterninger og sweet chilisaus.

  3. 3

    La det koke opp. Smak til med salt. Legg i fisken og la det trekke i 3-5 minutter. Server med kokt ris.

Del denne oppskriften: