Skip to main content

Sweet chiligryte med fisk

Enkel
20min

Sweet chilisaus setter en ekstra spiss på denne delikate fiskegryten. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk som du har tilgjengelig. Denne oppskriften gir deg en liten smak av Asia på en helt vanlig hverdag.

3.7
(26)
Next ImageSweet chiligryte med fisk

Ingredienser

Antall porsjoner

Sweet chiligryte med fisk

600 g
torskefilet eller seifilet
2 stk
hvitløksfedd
2 stk
paprika i ulike farger
1 stk
purre
2 dl
vann
2 dl
TINE® Matfløte eller kremfløte
2 stk
fiskebuljongterning
4 ss
Sweet Chili saus
0.5 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Skjær fisken i 3 cm store biter. Rens og hakk hvitløken. Rens paprika, ta ut kjernehus og skjær paprikaen i biter. Skjær purre i ringer.

  2. Fres grønnsakene i smør i en stor kjele til de er myke. Det tar ca 5 minutter. Hell i vann og fløte. Tilsett buljongterninger og sweet chilisaus.

  3. La det koke opp. Smak til med salt. Legg i fisken og la det trekke i 3-5 minutter. Server med kokt ris.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter