Sweet chiligryte med fisk

Sweet chiligryte med fisk

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Sweet chilisaus setter en ekstra spiss på denne delikate fiskegryten. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk som du har tilgjengelig. Denne oppskriften gir deg en liten smak av Asia på en helt vanlig hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Sweet chiligryte med fisk

600 g torskefilet eller seifilet
2 stk hvitløksfedd
2 stk paprika i ulike farger
1 stk purre
2 ss TINE Meierismør
2 dl vann
2 dl TINE Matfløte eller kremfløte
2 stk fiskebuljongterning
4 ss Sweet Chili saus
½ ts salt

Slik gjør du det

    1. Skjær fisken i 3 cm store biter. Rens og hakk hvitløken. Rens paprika, ta ut kjernehus og skjær paprikaen i biter. Skjær purre i ringer.
    2. Fres grønnsakene i smør i en stor kjele til de er myke. Det tar ca 5 minutter. Hell i vann og fløte. Tilsett buljongterninger og sweet chilisaus.
    3. La det koke opp. Smak til med salt. Legg i fisken og la det trekke i 3-5 minutter. Server med kokt ris.
Kommentar

Kommentarer

  • Talita Moe

    2 år siden
    Veldig godt. Lager den i Norge og Sør-Afrika og hver gang fornøyd. Takk!

    Kommenter  (0)


  • olga

    6 år siden
    den var utrolig godt,skal lage den flere ganger

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat