
Sweet chiligryte med fisk
Enkel•20 min min
Sweet chilisaus setter en ekstra spiss på denne delikate fiskegryten. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk som du har tilgjengelig. Denne oppskriften gir deg en liten smak av Asia på en helt vanlig hverdag.
Ingredienser
Antall porsjoner
Sweet chiligryte med fisk
-
600 gtorskefilet eller seifilet
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 stkpaprika i ulike farger
-
1 stkpurre
-
2 ss
-
2 dlvann
-
2 dlTINE® Matfløte eller kremfløte
-
2 stkfiskebuljongterning
-
4 ssSweet Chili saus
-
½ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Skjær fisken i 3 cm store biter. Rens og hakk hvitløken. Rens paprika, ta ut kjernehus og skjær paprikaen i biter. Skjær purre i ringer.
-
2
Fres grønnsakene i smør i en stor kjele til de er myke. Det tar ca 5 minutter. Hell i vann og fløte. Tilsett buljongterninger og sweet chilisaus.
-
3
La det koke opp. Smak til med salt. Legg i fisken og la det trekke i 3-5 minutter. Server med kokt ris.