Fisk med chips og tacosmak

Fisk med chips og tacosmak

8
36
Enkel30 min
Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 ss
  • 600 g
    torskefilet , seifilet eller annet hvit fisk
  • 1 ts
    salt
  • 3 dl
    TINE® Matfløte eller Kremfløte
  • ½ dl
    tacosaus , styrke etter eget ønske
  • 2 dl
    Jarlsberg® Revet eller annen god revet ost
  • 15 stk
    nachochips

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.

  2. 2

    Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.

  3. 3

    Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.

Del denne oppskriften: