Skip to main content

Fisk med chips og tacosmak

Enkel
30min

Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.

4.1
(37)
Next ImageFisk med chips og tacosmak

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
torskefilet, seifilet eller annet hvit fisk
1 ts
salt
3 dl
TINE® Matfløte eller Kremfløte
0.5 dl
tacosaus, styrke etter eget ønske
2 dl
Revet JARLSBERG® eller annen god revet ost
15 stk
nachochips

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.

  2. Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.

  3. Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter