Fisk med chips og tacosmak

Fisk med chips og tacosmak

8
  • Enkel
  • 30 min
  • 25 min
Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.

Ingredienser

1 ss TINE Meierismør
600 g torskefilet , seifilet eller annet hvit fisk
1 ts salt
3 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
½ dl tacosaus , styrke etter eget ønske
2 dl Jarlsberg® Revet eller annen god revet ost
15 stk nachochips

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.
    2. Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.
    3. Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.

Kommentarer

  • Gro

    3 måneder siden
    Hei, er det vårløk jeg ser på bildet? Det sto ikke i ingrediensene.

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      3 måneder siden
      Hei Gro!

      Det er nok vårløk du ser på bildet ja! :)

      Da den for det meste er med for syns skyld, er den nok ikke notert i oppskriften. Der er fritt frem for å strø over det du ønsker av urter. prøv gjerne gressløk, basilikum eller det du har stående. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat