Fisk med chips og tacosmak

Fisk med chips og tacosmak

Kommentarer 6
  • Enkel
  • 30 min
  • 25 min
Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ss TINE Meierismør
600 g torskefilet , seifilet eller annet hvit fisk
1 ts salt
3 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
½ dl tacosaus , styrke etter eget ønske
2 dl Jarlsberg® Revet eller annen god revet ost
15 stk nachochips

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.
    2. Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.
    3. Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Åshild

    1 år siden
    Fisk med ships og tacosmak blir å prøve idag, men hva serveres i tillegg

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei igjen, Hva med en deilig salat eller ris til :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


  • Åshild

    1 år siden
    Hei skal prøve denne retten idag, men hva serveres som tilbehør?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Åshild, Jeg anbefaler en god guacamole og kanskje en mangosalat :) Håper det smaker! God matlaging.

      Kommenter  (0)


  • Bente

    5 år siden
    Det var også en god fiskevariant, spennende med noe nytt! Ungene var litt mere skeptiske, men ble positivt overrasket over smaken :-)

    Kommenter  (8)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Så hyggelig at også barna ble positivt overrasket over en litt utradisjonell måte å servere fisk på, Bente! Tusen takk for tilbakemeldingen din! :)

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat