placeholder image
2

Fisk med chips og tacosmak

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssTINE Meierismør
600 gtorskefilet, seifilet eller annet hvit fisk
1 tssalt
3 dlTINE Matfløte eller Kremfløte
½ dltacosaus, styrke etter eget ønske
2 dlJarlsberg® Revet eller annen god revet ost
15 stknachochips

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.
    2. Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.
    3. Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.

Kommentarer