Fisk med chips og tacosmak
Enkel•30 min25 min
Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ss
-
600 gtorskefilet , seifilet eller annet hvit fisk
-
1 tssalt
-
3 dlTINE® Matfløte eller Kremfløte
-
½ dltacosaus , styrke etter eget ønske
-
2 dlJarlsberg® Revet eller annen god revet ost
-
15 stknachochips
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.
-
2
Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.
-
3
Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.