Fisk med chips og tacosmak
Enkel
30min
Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.
4.1
(37)

Ingredienser
Porsjoner
1 ss
600 g
torskefilet, seifilet eller annet hvit fisk
1 ts
salt
3 dl
TINE® Matfløte eller Kremfløte
0.5 dl
tacosaus, styrke etter eget ønske
2 dl
Revet JARLSBERG® eller annen god revet ost
15 stk
nachochips
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.
- 2
Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.
- 3
Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.
Trykk for å vurdere oppskriften