
Spicy fiskepinner med couscous
I denne oppskriften har vi krydret hjemmelagde panerte fiskepinner med både kajennepepper og chilipulver.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fiskepinner:
Couscous:
tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Ta fram tre dype tallerkener eller boller. I den ene blander du mel, chilipulver, kajennepepper, salt og pepper. I den andre visper du lett sammen egg. I den tredje har du strøkavring, griljermel eller tørkede brødsmuler.
- 2
Varm opp olje i en stekepanne på middels sterk varme. Skjær torskefilet i ca. 2 cm brede biter. Vend bitene først lett i melblandingen, deretter i eggene. Sørg for at de er godt fuktet av eggene før du vender dem i strøkavring til slutt.
- 3
Stek hver fiskepinne til de blir gylne, i 3–4 minutter på hver side. Snu ofte mens du steker for at varmen skal bli jevnt fordelt.
Couscous:
- 4
Kutt løk og vårløk i jevnstore biter. Stek dem på middels sterk varme i 4–5 minutter.
- 5
Kok opp vann. Ha couscousgryn i en gryte. Rør inn paprikapulver. Når vannet koker, heller du det over couscousen. La det stå og svelle i ca. 5 minutter. Rør i blandingen 2–3 ganger. Rør inn den stekte løken og vårløken.
tilbehør:
- 6
Damp brokkoli i 4–5 minutter. Server fiskepinner med couscous og brokkoli. Klem litt sitron over fisken ved servering.
Tips
En liten tvist på fiskepinnene til neste gang? Tilsett litt dijonsennep og finhakket persille i eggeblandingen.
Flere fristende oppskrifter


