
Sesampanert steinbitfilet med ratatouille
Dette er en oppskrift på ratatouille med en nydelig sesampanert steinbitfilet. I ratatouille kan du bruke det meste av grønnsaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potet
Ratatouille
Sesampanert steinbitfilet
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
Ratatouille
- 2
Finhakk løk og hvitløk. Skjær tomat, squash og paprika i jevnstore biter.
- 3
Stek løk, hvitløk, tomat, squash og paprika i olje i en stekepanne på middels sterk varme til møre, i 5–7 minutter. Smak til med salt, pepper, timian og rosmarin.
Sesampanert steinbitfilet
- 4
Vend steinbitfilet i sesamfrø. Krydre med salt og pepper.
- 5
Stek på middels sterk varme i en blanding av smør og olje til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Vend fisken ofte for å fordele varmen jevnt. Server fisken varm sammen med ratatouillen.
Tips
Ratatouille smaker godt sammen med alle typer fisk. Du kan fint erstatte steinbitfilet med for eksempel torsk eller laks.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


