Ovnsbakt laks med tomat og spinat
Enkel
40min
Dette er en enkel og grei hverdagsmiddag for travle dager. Saftige laksebiter toppet med tomat, spinat og deilig smeltet ost.
4.2
(52)

Ingredienser
Spinattopping
1 stk
løk
0.5 dl
frisk, hakket salvie eller basilikum
2 ss
200 g
frossen spinat, tinet
2 dl
½ ts
salt
¼ ts
chilipulver
0.5 dl
strøkavring
100 g
Revet JARLSBERG® eller annen god revet ost
Laksefilet
4 stk
laksefilet (à ca 150 g)
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 stk
tomat
Ris
250 g
fullkornsris
Slik gjør du
Spinattopping
Laksefilet
Ris
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan også bruke andre typer fisk i denne gode fiskeretten, for eksempel torsk.





