Laks i folie

Laks i folie

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 20 min
Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk paprika , gjerne i forskjellige farger
1 stk liten løk
2 stk vårløk
3 stk tomater
200 g minimais
3 ss soyasaus
600 g laksefilet (ca. 150 gram pr person)
4 stk brødskiver
2 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
    2. Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
    3. Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
    4. Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
    5. Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.
Tips!

Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha dem på grillen eller i ovnen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat