Laks i folie

Laks i folie

0
137
Enkel30 min
Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 1 stk
    liten løk
  • 2 stk
    vårløk
  • 3 stk
    tomater
  • 200 g
    minimais
  • 3 ss
    soyasaus
  • 600 g
    laksefilet (ca. 150 gram pr person)
  • 4 stk
    brødskiver
  • 2 ss

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.

  2. 2

    Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.

  3. 3

    Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.

  4. 4

    Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.

  5. 5

    Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.

Tips

Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha dem på grillen eller i ovnen.

Del denne oppskriften: