Laks i folie
Enkel•30 min20 min
Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkpaprika , gjerne i forskjellige farger
-
1 stkliten løk
-
2 stkvårløk
-
3 stktomater
-
200 gminimais
-
3 sssoyasaus
-
600 glaksefilet (ca. 150 gram pr person)
-
4 stkbrødskiver
-
2 ss
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
-
2
Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
-
3
Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
-
4
Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
-
5
Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.