Håndkle og blad
Laks i folie
(116116)

Laks i folie

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkpaprika, gjerne i forskjellige farger
1 stkliten løk
2 stkvårløk
3 stktomater
200 gminimais
3 sssoyasaus
600 glaksefilet (ca. 150 gram pr person)
4 stkbrødskiver
2 ssTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 220 °C, eller 200 °C grader dersom du benytter varmluftsfunksjonen.
    2. Kutt opp paprika, løk, vårløk, tomater og babymais.
    3. Ha alle paprika, løk, vårløk, tomat og babymais i en bakebolle, og vend inn soyasausen.
    4. Fordel grønnsakene på ark med aluminiumsfolie.
    5. Ha laksefilet på grønnsakene og pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Stek i ovnen i 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.
Blått hjerte
Tips!

Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem. Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha dem på grillen eller i ovnen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat