Fiskegrateng med kokosmelk

Fiskegrateng med kokosmelk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 50 min
Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g valgfri fiskefilet (torsk, laks eller andre typer rød eller hvit fisk)
4 stk vårløk
1 stk rød paprika
100 g vannkastanjer (hermetikk)
100 g bambusskudd
4 dl kokosmelk
1 stk lime , revet skall og saft
2 ss koriander , hakket
1 ss rød karripasta
½ ts salt
¼ ts pepper
2 dl rensede reker
250 g ukokt ris
4 ss frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.
    2. Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.
    3. Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.
    4. Stek formen midt i ovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker og litt koriander rett før servering.
    5. Kok ris etter anvisningen på pakken.
Tips!

Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat