
Fiskegrateng med kokosmelk
Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.
- 2
Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.
- 3
Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.
- 4
Stek formen midt i ovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker og litt koriander rett før servering.
- 5
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Tips
Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.
Flere fristende oppskrifter



