
Fiskegrateng med kokosmelk
Enkel•50 min min
Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gvalgfri fiskefilet (torsk, laks eller andre typer rød eller hvit fisk)
-
4 stkvårløk
-
1 stkrød paprika
-
100 gvannkastanjer (hermetikk)
-
100 gbambusskudd
-
4 dlkokosmelk
-
1 stklime , revet skall og saft
-
2 sskoriander , hakket
-
1 ssrød karripasta
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 dlrensede reker
-
250 gukokt ris
-
4 ssfrisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.
-
2
Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.
-
3
Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.
-
4
Stek formen midt i ovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker og litt koriander rett før servering.
-
5
Kok ris etter anvisningen på pakken.