Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Fiskegrateng med kokosmelk

Enkel
50min

Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

4.2
(30)
Lagre
Skriv ut
Fiskegrateng med kokosmelk

Ingredienser

600 g
valgfri fiskefilet (torsk, laks eller andre typer rød eller hvit fisk)
4 stk
vårløk
1 stk
rød paprika
100 g
vannkastanje (hermetikk)
100 g
bambusskudd
4 dl
kokosmelk
1 stk
lime, revet skall og saft
2 ss
koriander, hakket
1 ss
rød karripasta
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 dl
rensede reker
250 g
ukokt ris
4 ss
frisk koriander

Slik gjør du

Tips

Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.

Flere fristende oppskrifter