Fiskegrateng med kokosmelk

Fiskegrateng med kokosmelk

0
19
Enkel50 min
Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    valgfri fiskefilet (torsk, laks eller andre typer rød eller hvit fisk)
  • 4 stk
    vårløk
  • 1 stk
    rød paprika
  • 100 g
    vannkastanjer (hermetikk)
  • 100 g
    bambusskudd
  • 4 dl
    kokosmelk
  • 1 stk
    lime , revet skall og saft
  • 2 ss
    koriander , hakket
  • 1 ss
    rød karripasta
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 dl
    rensede reker
  • 250 g
    ukokt ris
  • 4 ss
    frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.

  2. 2

    Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.

  3. 3

    Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.

  4. 4

    Stek formen midt i ovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker og litt koriander rett før servering.

  5. 5

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

Tips

Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.

Del denne oppskriften: