Fiskegrateng med kokosmelk

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gvalgfri fiskefilet (torsk, laks eller andre typer rød eller hvit fisk)
4 stkvårløk
1 stkrød paprika
100 gvannkastanjer (hermetikk)
100 gbambusskudd
4 dlkokosmelk
1 stklime, revet skall og saft
2 sskoriander, hakket
1 ssrød karripasta
½ tssalt
¼ tspepper
2 dlrensede reker
250 gukokt ris
4 ssfrisk koriander

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.
    2. Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.
    3. Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.
    4. Stek formen midt i ovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker og litt koriander rett før servering.
    5. Kok ris etter anvisningen på pakken.

Tips:

Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.

Kommentarer

  Legg til kommentar