
Grillet fisketaco med mangosalsa
Enkel•20 min min
Varier tacomiddagene med sunn fisk og en frisk salsa.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gkveitefilet
-
2 ssrapsolje
-
2 sstacokrydder
MANGOSALSA
-
2 stkmango
-
3 stkvårløk
-
1 stkrød chili
-
3 stkpasjonsfruktpulp
-
2 stklime
-
2 ssolivenolje
TIL SERVERING
-
1 dl
-
1 sstacokrydder
-
4 stktortillalefser
-
4 stksalatblader
-
1 stklime
Slik gjør du det
-
1
Bruker du grillspyd av tre må du bløtlegge dem først, ca. 30 minutter. Del fisk i biter og træ på spydene. Gni med olje og dryss over tacokrydder.
Tips
Kveite er best til grill fordi den er fast, men annen hvit fisk smaker også godt.
-
2
Grill raskt på høy direkte varme. La ettersteke på indirekte varme i ca. 5 minutter.
-
3
Skjær mango i biter, hakk vårløk og chili og skrap ut innmaten av pasjonsfrukt. Vend med limesaft, finrevet limeskall og olje.
-
4
Rør sammen rømme og tacokrydder til dressing. Grill tortillalefsene raskt og server med salat, fiskespyd, dressing, mangosalsa og lime.