Grillet fisketaco med mangosalsa
Varier tacomiddagene med sunn fisk og en frisk salsa.

Ingredienser
MANGOSALSA
TIL SERVERING
Slik gjør du
- 1Bruker du grillspyd av tre må du bløtlegge dem først, ca. 30 minutter. Del fisk i biter og træ på spydene. Gni med olje og dryss over tacokrydder. Tips Kveite er best til grill fordi den er fast, men annen hvit fisk smaker også godt. 
- 2Grill raskt på høy direkte varme. La ettersteke på indirekte varme i ca. 5 minutter. 
- 3Skjær mango i biter, hakk vårløk og chili og skrap ut innmaten av pasjonsfrukt. Vend med limesaft, finrevet limeskall og olje. 
- 4Rør sammen rømme og tacokrydder til dressing. Grill tortillalefsene raskt og server med salat, fiskespyd, dressing, mangosalsa og lime. 
Tips
Direkte og indirekte grillvarme handler om hvor i grillen glørne ligger i forhold til kjøttet. Indirekte varme får du ved å legge glørne til en side, og grille kjøttet på motsatt side. Jo større avstand til glørne, jo mer indirekte blir varmen.



