
Grillet fisketaco med mangosalsa
Varier tacomiddagene med sunn fisk og en frisk salsa.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
MANGOSALSA
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Bruker du grillspyd av tre må du bløtlegge dem først, ca. 30 minutter. Del fisk i biter og træ på spydene. Gni med olje og dryss over tacokrydder.
Tips
Kveite er best til grill fordi den er fast, men annen hvit fisk smaker også godt.
- 2
Grill raskt på høy direkte varme. La ettersteke på indirekte varme i ca. 5 minutter.
- 3
Skjær mango i biter, hakk vårløk og chili og skrap ut innmaten av pasjonsfrukt. Vend med limesaft, finrevet limeskall og olje.
- 4
Rør sammen rømme og tacokrydder til dressing. Grill tortillalefsene raskt og server med salat, fiskespyd, dressing, mangosalsa og lime.
Tips
Direkte og indirekte grillvarme handler om hvor i grillen glørne ligger i forhold til kjøttet. Indirekte varme får du ved å legge glørne til en side, og grille kjøttet på motsatt side. Jo større avstand til glørne, jo mer indirekte blir varmen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


