
Grillet lettsaltet torsk med grillede grønnsaker
Med grillede grønnsaker til blir lettsaltet torsk en middelhavsaffære å nyte på late sommerdager.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
GRILLEDE GRØNNSAKER
Fremgangsmåte
- 1
Bland olje og saften fra lime. Finhakk sitrongress og bladpersille og rør inn. Ha i en form og legg fisken med kjøttsiden ned i marinaden. La den marinere i 30 minutter.
- 2
Del squash og aubergine i skiver. Dryss med salt og la trekke på kjøkkenpapir i 10 minutter. Del hjertesalat i fire.
- 3
Vend grønnsakene godt med olivenolje, dryss med salt og pepper og grill på begge sider på en varm grill. Ha over sitronsaft før servering.
Tips
Har du en grillstekepanne kan du fint lage slike grønnsaker til kokt eller ovnsbakt fisk, også når du ikke fyrer opp grillen ute.
- 4
Rør rømme med hakket gressløk, revet limeskall, litt limesaft, salt og pepper. Smak deg fram.
- 5
Grill torsken med skinnsiden ned på en varm grill med lokk på. Fisken er ferdig når kjøttet flaker, ca. 15 minutter. Fjern skinnet og server med grillede grønnsaker og rømmedressing.
Tips
La fisken ligge i kald vann, gjerne rennende, i 2-3 timer før bruk. Dette fjerner noe av saltet og gir et bedre resultat når fisken grilles. Tørk godt med kjøkkenpapir.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


