Grillet aubergine med chevre

Grillet aubergine med chevre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Prøv disse grillede aubergineskivene som er rullet med chevre og honning. Denne retten kan nytes som en forrett, eller som tilbehør til grillet svin og kylling.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk aubergine
150 g Chevre Original Haukeli
4 ts honning
½ ts salt
¼ ts pepper
8 ts cherrytomater

Tilbehør (valgfritt):

50 g ruccola

Slik gjør du det

    1. Skjær skiver av aubergine på langs, ca. 0,5 cm tykke.
    2. Grill på sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Ta aubergineskivene til side, ha chevre, honning, salt og pepper på en side.
    3. Rull sammen skivene, og tre på spyd med cherrytomater. Stek videre på grillen i ca. 2 minutter.
    4. Server, gjerne med litt ruccolasalat til.
Tips!

#1: Auberginerullene kan også fylles med mozzarella og spekeskinke.

#2: Hvis du bruker trespyd, bør du legge dem i vann i ca. 20 minutter på forhånd. Da unngår du at de begynner å brenne.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat