Tzatziki

Tzatziki med Kesam®

21
  • Enkel
  • 20 min
Her er en digg oppskrift på tzatziki med Kesam®. Tzatziki er mye brukt i Tyrkia og Hellas. Den herlige sausen passer å servere til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.

Ingredienser

1 stk slangeagurk
2 stk hvitløksfedd
3 dl Kesam® Original
½ ts salt
¼ ts hvit nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Riv agurk grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.
    2. Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.
    3. Tzatzikien blir best om den får stå 1 time i kjøleskapet for å trekke før servering.
Tips

Tzatziki er gresk, og passer godt til friske salater og grillmat.

Kommentarer

  • Håvard

    2 år siden
    Them lies tar jo 1tog 20 min

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Det tar 20 minutter å ha den ferdig å klart til å spises, Håvard :) Men den smaker best om den får satt seg etter 1 time i kjøleskapet. Håper det smaker!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat