Skip to main content

Tzatziki med Kesam®

Enkel
20min

Her er en digg oppskrift på tzatziki med Kesam®. Tzatziki er mye brukt i Tyrkia og Hellas. Den herlige sausen passer å servere til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.

3.8
(266)
Next ImageTzatziki med Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
slangeagurk
2 stk
hvitløksfedd
0.5 ts
salt
0.25 ts
hvit nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Riv agurk grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.

  2. Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.

  3. Tzatzikien blir best om den får stå 1 time i kjøleskapet for å trekke før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Tzatziki er gresk, og passer godt til friske salater og grillmat.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter