Håndkle og blad
Tzatziki
(225225)

Tzatziki med Kesam®

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er en digg oppskrift på tzatziki med Kesam®. Tzatziki er mye brukt i Tyrkia og Hellas. Den herlige sausen passer å servere til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkslangeagurk
2 stkhvitløksfedd
3 dlKesam® Original
½ tssalt
¼ tshvit nykvernet pepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Riv agurk grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.
    2. Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.
    3. Tzatzikien blir best om den får stå 1 time i kjøleskapet for å trekke før servering.
Blått hjerte
Tips!

Tzatziki er gresk, og passer godt til friske salater og grillmat.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat