
Hjemmelaget guacamole
Oppskrift på hjemmelaget guacamole som er selvskreven til tacokvelden eller som dipp til tortillaen. Guacamole er en kald stappe laget av avokado som kommer fra det meksikanske kjøkkenet.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
- 2
Del sitron/lime i to, og press saft over avokadokjøttet.
- 3
Mos sammen med en gaffel.
Tips
Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.
- 4
Rør inn hvitløk, koriander og rømme. Smak til med chili, salt og pepper.
Tips
Du kan også bruke Kesam Original, TINE Matyoghurt Gresk Type eller Crème Fraîche.
Tips
#1: Guacamolen er klar til å spises med en gang, men den blir enda bedre etter noen timer i kjøleskapet. Da rekker smakene å sette seg.
#2: La avocadosteinene ligge i guacamolen. Da holder den seg bedre.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



