Håndkle og blad
Kremet Pesto
(88)

Kremet pesto

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kremet pesto passer ypperlig på ristede brødskiver, som dip eller som tilbehør til en rekke småretter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 sspinjekjerner
½ stkpotte fersk basilikum
1 dlparmesan eller annen vellagret ost
1 fedd(stort) hvitløksfedd
2 ssolivenolje
2 dlTINE Lettrømme 18 % eller Kesam
1 tssitronsaft
BladBlad

Slik gjør du det

  • Kremet pesto

    1. Rist pinjekjerner i tørr, varm panne. La dem bli litt avkjølt. Ha store basilikumblader i food processor sammen med ost, pinjekjerner, hvitløk og olje. Kjør det til en grov mos. Tilsett TINE Lettrømme, sitronsaft og smak godt til med litt salt og pepper.
  • Ved servering

    1. Bruk tykke skiver bondebrød og stek disse i stekepanne eller ovn. Smør på rikelig med pesto og server det som en enkel forrett, ha den på kokt pasta eller i bakt potet.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du ikke ønsker pestoen kremet, dropper du å ha i rømme eller Kesam.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat