Skip to main content

Kryddersmør på tre måter

Enkel
20min

Her er oppskrift på tre typer aromasmør som smaker godt til for eksempel til bakte poteter, en deilig biffmiddag, eller til grillet fisk eller kjøtt. De er enkle å blande og holder seg godt en stund i kjøleskapet.

3.8
(12)
Next ImageKryddersmør på tre måter

Ingredienser

Antall porsjoner

8

Persille - og hvitløksmør:

100 g
TINE® Meierismør (romtemperert)
1 stk
hvitløksfedd
2 ss
finhakket persille
0.5 ts
salt

Chilismør:

100 g
TINE® Meierismør (romtemperert)
1 ts
rød karripasta
0.5 ts
salt

Lime - og koriandersmør:

100 g
TINE® Meierismør (romtemperert)
1 stk
lime (revet skall av)
2 ss
frisk, finhakket koriander
0.5 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Bland ingrediensene til de tre smørblandingene og smak til med salt og eventuelt nykvernet pepper. Server i tre skåler.

  2. Dersom du skal oppbevare smørblandingene til en senere anledning kan du legge de på matpapir eller folie og rulle de sammen til tre pølser.

  3. Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter