Biff med potetsalat

Biff med potetsalat

0
8
Middels25 min
En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat:

  • 12 stk
    poteter
  • 3 dl
  • 2 ts
    pesto
  • 50 g
    valnøtter
  • 1 dl
    finhakket ruccola
  • ¼ ts
    salt
  • 1 ts
    sukker
  • ½ ts
    pepper

Lime- og koriandersmør:

  • 100 g
    TINE Meierismør (romtemperert)
  • 1 stk
    lime (revet skall av)
  • 2 ss
    finhakket koriander
  • ½ ts
    salt

Biff:

  • 800 g
    biffkjøtt (delt i ønsket antall biffer)

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.

  2. 2

    Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.

Lime- og koriandersmør:

  1. 3

    Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.

Biff:

  1. 4

    Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.

Tips

Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.

Del denne oppskriften: