
Biff med potetsalat
En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potetsalat:
Lime- og koriandersmør:
Biff:
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.
- 2
Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.
Lime- og koriandersmør:
- 3
Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.
Biff:
- 4
Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.
Tips
Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



