Håndkle og blad
Biff med potetsalat
(88)

Biff med potetsalat

  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat:

12 stkpoteter
3 dlTINE Lettrømme 18 %
2 tspesto
50 gvalnøtter
1 dlfinhakket ruccola
¼ tssalt
1 tssukker
½ tspepper

Lime- og koriandersmør:

100 gTINE Meierismør (romtemperert)
1 stklime (revet skall av)
2 ssfinhakket koriander
½ tssalt

Biff:

800 gbiffkjøtt (delt i ønsket antall biffer)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.
    2. Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.
    1. Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.
    1. Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.
Blått hjerte
Tips!

Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat