placeholder image
0

Biff med potetsalat

(8)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat:

12 stkpoteter
3 dlTINE Lettrømme 18 %
2 tspesto
50 gvalnøtter
1 dlfinhakket ruccola
¼ tssalt
1 tssukker
½ tspepper

Lime- og koriandersmør:

100 gTINE Meierismør (romtemperert)
1 stklime (revet skall av)
2 ssfinhakket koriander
½ tssalt

Biff:

800 gbiffkjøtt (delt i ønsket antall biffer)

Slik gjør du det

  • Potetsalat:

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.
    2. Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.
  • Lime- og koriandersmør:

    1. Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.
  • Biff:

    1. Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.

Tips:

Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.

Kommentarer