Biff med potetsalat
Middels•25 min min
En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.
Ingredienser
Antall porsjoner
Potetsalat:
-
12 stkpoteter
-
3 dl
-
2 tspesto
-
50 gvalnøtter
-
1 dlfinhakket ruccola
-
¼ tssalt
-
1 tssukker
-
½ tspepper
Lime- og koriandersmør:
-
100 gTINE® Meierismør (romtemperert)
-
1 stklime (revet skall av)
-
2 ssfinhakket koriander
-
½ tssalt
Biff:
-
800 gbiffkjøtt (delt i ønsket antall biffer)
Slik gjør du det
-
1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.
-
2
Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.
Lime- og koriandersmør:
-
3
Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.
Biff:
-
4
Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.