Biff med potetsalat

Biff med potetsalat

Kommentarer 0
  • Middels
  • 25 min
En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat:

12 stk poteter
3 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ts pesto
50 g valnøtter
1 dl finhakket ruccola
¼ ts salt
1 ts sukker
½ ts pepper

Lime- og koriandersmør:

100 g TINE Meierismør (romtemperert)
1 stk lime (revet skall av)
2 ss finhakket koriander
½ ts salt

Biff:

800 g biffkjøtt (delt i ønsket antall biffer)

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.
    2. Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.
  1. Lime- og koriandersmør:

    1. Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.
  2. Biff:

    1. Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.
Tips!

Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat