Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Biff med potetsalat

Middels
25min

En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

3.9
(11)
Next ImageBiff med potetsalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat:

12 stk
potet
2 ts
pesto
50 g
valnøtter
1 dl
finhakket ruccola
0.25 ts
salt
1 ts
sukker
0.5 ts
pepper

Lime- og koriandersmør:

100 g
TINE® Meierismør (romtemperert)
1 stk
lime (revet skall av)
2 ss
finhakket koriander
0.5 ts
salt

Biff:

800 g
biffkjøtt (delt i ønsket antall biffer)

Fremgangsmåte

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.

  2. Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.

Lime- og koriandersmør:

  1. Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.

Biff:

  1. Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter