Biff med potetsalat
En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

Ingredienser
Potetsalat:
Lime- og koriandersmør:
Biff:
Slik gjør du
- 1Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter. 
- 2Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene. 
Lime- og koriandersmør:
- 3Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt. 
Biff:
- 4Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør. 
Tips
Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.





