Biff- og Norvegiasandwich

Biff- og Norvegiasandwich

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Mettede sandwich med biff og Norvegia. Passer like godt til lunsj som til middag og kvelds.

Antall porsjoner

Ingredienser

Dressing

1 ss kapers
1 ss dill
2 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik
½ ts Dijonsennep
¼ ts salt
½ ts pepper

Sandwich og tilbehør:

200 g ytrefilet av storfe (delt i to)
1 ss nøytral olje
2 skiver ristet surdeigsbrød eller landbrød
4 ss Kesam® Original
1 stk fennikel
1 stk stor tomat
1 dl ruccola
6 skiver Norvegia® Fyldig

Slik gjør du det

    1. Start med å lage dressingen, slik at den får fram de gode smakene ved å stå og trekke en stund. Hakk kapers og dill. Bland kapers, dill, olje, eddik og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  1. Sandwich og tilbehør:

    1. Pensle kjøttet med litt olje. Varm en stekepanne på sterk varme. Stek biffene i 1-2 minutter på hver side. Stek biffen enda litt lenger, dersom du ikke ønsker en rød kjerne.
    2. Smør kesam på brødskivene. Finsnitt fenikkel og skjær tomat i skiver. Legg fennikel, tomat og ruccola på brødskivene. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.
    3. Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering. Server gjerne med en frisk salat ved siden av.
Tips!

Ha på det fyllet du har og liker best, for eksempel kokt skinke, salami, kyllingfilet, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat