Biff- og Norvegiasandwich
Enkel•15 min min
Mettede sandwich med biff og Norvegia. Passer like godt til lunsj som til middag og kvelds.
Ingredienser
Antall porsjoner
Dressing
-
1 sskapers
-
1 ssdill
-
2 ssolivenolje
-
1 sshvitvinseddik
-
½ tsDijonsennep
-
¼ tssalt
-
½ tspepper
Sandwich og tilbehør:
-
200 gytrefilet av storfe (delt i to)
-
1 ssnøytral olje
-
2 skiverristet surdeigsbrød eller landbrød
-
4 ss
-
1 stkfennikel
-
1 stkstor tomat
-
1 dlruccola
-
6 skiver
Slik gjør du det
-
1
Start med å lage dressingen, slik at den får fram de gode smakene ved å stå og trekke en stund. Hakk kapers og dill. Bland kapers, dill, olje, eddik og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Sandwich og tilbehør:
-
2
Pensle kjøttet med litt olje. Varm en stekepanne på sterk varme. Stek biffene i 1-2 minutter på hver side. Stek biffen enda litt lenger, dersom du ikke ønsker en rød kjerne.
-
3
Smør kesam på brødskivene. Finsnitt fenikkel og skjær tomat i skiver. Legg fennikel, tomat og ruccola på brødskivene. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.
-
4
Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering. Server gjerne med en frisk salat ved siden av.