Oppskrift på Biff- og Norvegiasandwich
0

Biff- og Norvegiasandwich

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mettede sandwich med biff og Norvegia. Passer like godt til lunsj som til middag og kvelds.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Dressing

1 sskapers
1 ssdill
2 ssolivenolje
1 sshvitvinseddik
½ tsDijonsennep
¼ tssalt
½ tspepper

Sandwich og tilbehør:

200 gytrefilet av storfe (delt i to)
1 ssnøytral olje
2 skiverristet surdeigsbrød eller landbrød
4 ssKesam® Original
1 stkfennikel
1 stkstor tomat
1 dlruccola
6 skiverNorvegia® Fyldig

Slik gjør du det

  • Dressing:

    1. Start med å lage dressingen, slik at den får fram de gode smakene ved å stå og trekke en stund. Hakk kapers og dill. Bland kapers, dill, olje, eddik og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  • Sandwich og tilbehør:

    1. Pensle kjøttet med litt olje. Varm en stekepanne på sterk varme. Stek biffene i 1-2 minutter på hver side. Stek biffen enda litt lenger, dersom du ikke ønsker en rød kjerne.
    2. Smør kesam på brødskivene. Finsnitt fenikkel og skjær tomat i skiver. Legg fennikel, tomat og ruccola på brødskivene. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.
    3. Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering. Server gjerne med en frisk salat ved siden av.

Tips:

Ha på det fyllet du har og liker best, for eksempel kokt skinke, salami, kyllingfilet, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer

Produkter i oppskriften