Oppskrift på Grillet Norvegiasandwich
0

Grillet Norvegiasandwich

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Klassisk sandwich med kylling, parmaskinke, avocado, vellagret Norvegia og rød majones. Server til fornøyde gjester eller gjør litt ekstra ut av en lunsj til deg selv.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkciabatta

Rød majones:

1 ssmajones
2 ssKesam® Mager Naturell 300 g
2 sssoltørkede tomater
1 sssitronsaft
1 ssolivenolje
2 ssrevet, frisk pepperrøtter eller fra tube

Fyll:

2 stkkyllingbryst
¼ tssalt
½ tspepper
4 skiverparmaskinke
1 stkavokado
6 skiverNorvegia® Vellagret

Slik gjør du det

    1. Del ciabatta i 2 på langs.
  • Rød majones:

    1. Ha majones, kesam, soltørkede tomater, sitronsaft, olivenolje og pepperrot i en blender og kjør til du har en jevn majones.
  • Fyll:

    1. Smør på et lag majones på den ene delen av ciabattaen.
    2. Del kyllingbryst i to. Bank dem tynne mellom to plastfoliestykker. Krydre med salt og pepper. Snurr 1 skive skinke rundt hvert kyllingstykke og stek i en stekepanne.
    3. Varm opp en sandwichgrill eller en grillpanne på middels høy varme.
    4. Skjær avocado i skiver. Ha kylling, avocado og ost på den ene halvdelen av ciabattaen. Topp med den andre halvdelen. Grill/stek i 5-6 minutter til osten er smeltet.

Tips:

Fyll sandwichen med det du har og liker, for eksempel kokt skinke, salami, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer