Grillet Norvegiasandwich

Grillet Norvegiasandwich

0
  • Enkel
  • 15 min
Klassisk sandwich med kylling, parmaskinke, avocado, vellagret Norvegia og rød majones. Server til fornøyde gjester eller gjør litt ekstra ut av en lunsj til deg selv.

Ingredienser

2 stk ciabatta

Rød majones:

1 ss majones
2 ss Kesam® Mager Naturell
2 ss soltørkede tomater
1 ss sitronsaft
1 ss olivenolje
2 ss revet, frisk pepperrøtter eller fra tube

Fyll:

2 stk kyllingbryst
¼ ts salt
½ ts pepper
4 skiver parmaskinke
1 stk avokado
6 skiver Norvegia® Vellagret

Slik gjør du det

    1. Del ciabatta i 2 på langs.
  1. Rød majones:

    1. Ha majones, kesam, soltørkede tomater, sitronsaft, olivenolje og pepperrot i en blender og kjør til du har en jevn majones.
  2. Fyll:

    1. Smør på et lag majones på den ene delen av ciabattaen.
    2. Del kyllingbryst i to. Bank dem tynne mellom to plastfoliestykker. Krydre med salt og pepper. Snurr 1 skive skinke rundt hvert kyllingstykke og stek i en stekepanne.
    3. Varm opp en sandwichgrill eller en grillpanne på middels høy varme.
    4. Skjær avocado i skiver. Ha kylling, avocado og ost på den ene halvdelen av ciabattaen. Topp med den andre halvdelen. Grill/stek i 5-6 minutter til osten er smeltet.
Tips

Fyll sandwichen med det du har og liker, for eksempel kokt skinke, salami, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat