Sandwich med karamellisert løk
Sandwich med Norvegia, bacon, pære og karamellisert løk. Den sterke sennepen setter en ekstra piff på sandwichen.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Skjær løk i skiver. Smelt smør i en stekepanne på lav varme. Ha i løk i skiver, sukker og eddik. Stek under omrøring, til løken er karamellisert. Dette tar 30-40 minutter. Ta fra platen og avkjøl.
- 2
Stek bacon. Skjær pære i skiver.
- 3
Varm opp en stekepanne eller toaster/sandwichjern på middels varme. Smør litt sennep på halvparten av skivene. Legg Norvegia i skiver, pæreskiver, stekt bacon og så enda en skive Norvegia på toppen. Smør litt smør på topplokket, snu forsiktig og smør litt under også. Legg i panna og stek.
Tips
Bruker du stekepanne, er det smart å trykke lett med en stekespade på toppen av skivene mens du steker.
- 4
Del ostesmørbrødene i to og server dem varme, gjerne med en liten salat til.
Tips
Du kan variere med ulike typer kjøtt. Kylling smaker for eksempel godt på sandwichen.