Baconsandwich BLT

Baconsandwich BLT

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
BLT er en klassisk sandwich med bacon, salat, og tomat. Det som skiller denne fra den klassiske varianten, er at vi har brukt kremost i stedet for dressing.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk baconskiver
8 skiver brød
2 beger TINE Kremgo’® Urter eller andre varianter
8 stk salatblader
2 stk tomater

Slik gjør du det

    1. Stek bacon i en varm panne til det er helt sprøtt.
      Tips!

      Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

    2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør på kremost og legg et salatblad på halvparten av brødskivene.
    3. Skjær tomat i tynne skiver. Legg på tomat- og baconskiver. Legg på resten av salaten og smør kremost på de siste brødskivene.
    4. Legg brødskivene oppå de andre og grill skivene i ovn eller smørbrødjern/toastjern, dersom du ønsker det.
    5. Skjær hver skive diagonalt og pakk i matpapir eller i en serviett, hvis du ønsker å spise den uten bestikk.
Tips!

I stedet for å grille sandwichen i ovnen, kan du også steke brødskivene for seg og legge de øvrige ingrediensene mellom.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat