Club Sandwich med Norvegia

Club Sandwich med Norvegia

0
  • Enkel
  • 15 min
Club Sandwich med ristet loff, salatblader, tomat, stekt bacon, kylling og noen skiver Norvegia. Enkelt og godt.

Ingredienser

1 ss TINE Meierismør til steking
½ stk kyllingbryst
3 skiver bacon
3 skiver brød
1 stk tomat
1 ss urter
2 ss Kesam® Original
6 stk salatblader gjerne en blanding av ulike typer
6 skiver Norvegia® Original

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingfilet i litt smør i en stekepanne. Del baconskivene og sprøstek dem.
      Tips

      Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

    2. Stek brødskivene på begge sider i litt smør eller rist dem i en brødrister. Legg den ene brødskiven på en tallerken.
    3. Skjær tomat i skiver. Hakk urter. Bland kesam og urter. Skjær kylling i skiver.
    4. Ha på salat, bacon og tomatskiver på den første brødskiven. Legg på en ny brødskive, kylling, tomat, Norvegia, mer salat og en skje kesam. Legg den siste brødskiven på toppen.
    5. Stikk i trepinner og skjær diagonalt gjennom skivene mellom pinnen. Server.
Tips

Club Sandwich kan gjerne serveres med coleslaw og pommes frites eller potetsalat.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat