Club Sandwich med Norvegia

Club Sandwich med Norvegia

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Club Sandwich med ristet loff, salatblader, tomat, stekt bacon, kylling og noen skiver Norvegia. Enkelt og godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss TINE Meierismør til steking
½ stk kyllingbryst
3 skiver bacon
3 skiver brød
1 stk tomat
1 ss urter
2 ss Kesam® Original
6 stk salatblader gjerne en blanding av ulike typer
6 skiver Norvegia® Original

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingfilet i litt smør i en stekepanne. Del baconskivene og sprøstek dem.
      Tips!

      Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

    2. Stek brødskivene på begge sider i litt smør eller rist dem i en brødrister. Legg den ene brødskiven på en tallerken.
    3. Skjær tomat i skiver. Hakk urter. Bland kesam og urter. Skjær kylling i skiver.
    4. Ha på salat, bacon og tomatskiver på den første brødskiven. Legg på en ny brødskive, kylling, tomat, Norvegia, mer salat og en skje kesam. Legg den siste brødskiven på toppen.
    5. Stikk i trepinner og skjær diagonalt gjennom skivene mellom pinnen. Server.
Tips!

Club Sandwich kan gjerne serveres med coleslaw og pommes frites eller potetsalat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat