
Club Sandwich med Norvegia
Enkel•15 min min
Club Sandwich med ristet loff, salatblader, tomat, stekt bacon, kylling og noen skiver Norvegia. Enkelt og godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
½ stkkyllingbryst
-
3 skiverbacon
-
3 skiverbrød
-
1 stktomat
-
1 ssurter
-
2 ss
-
6 stksalatblader gjerne en blanding av ulike typer
-
6 skiver
Slik gjør du det
-
1
Stek kyllingfilet i litt smør i en stekepanne. Del baconskivene og sprøstek dem.
Tips
Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.
-
2
Stek brødskivene på begge sider i litt smør eller rist dem i en brødrister. Legg den ene brødskiven på en tallerken.
-
3
Skjær tomat i skiver. Hakk urter. Bland kesam og urter. Skjær kylling i skiver.
-
4
Ha på salat, bacon og tomatskiver på den første brødskiven. Legg på en ny brødskive, kylling, tomat, Norvegia, mer salat og en skje kesam. Legg den siste brødskiven på toppen.
-
5
Stikk i trepinner og skjær diagonalt gjennom skivene mellom pinnen. Server.